Tehnički kutak > Tehnička pitanja
podizač amortizera minareli
milas96:
Spustiga naprijed....ja cu svoga :D :D :D
speed:
--- Citat: SPecial - 08 Svibanj, 2010, 22:36:14 ---Ima li netko slike slomljenog amortizera?
Je li ikome sa foruma puknuo amortizer?
--- Kraj citata ---
meni je pukao jedan...a slike su mi na starom izgubljenom mobu :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Crazy Kuree:
--- Citat: walkay - 08 Svibanj, 2010, 18:18:47 ---To je pravi fus, vidjet ces kad budes pao zbog toga! Pa doljnji dio distancera ajmo reci ok a gornji treba biti 90 stupnjeva okrenuta!
http://static1.scooter-attack.com/pics/xxl/et-str20102bl.jpg
--- Kraj citata ---
to je pravi primjer podizača u kojem pucaju amortizeri, na doljenjem djelu je najslabiji i kad tako okreneš, jedino na taj način i može puknit, ako gore na taj način staviš savije se gore nakon par godina... ovo što je ovaj napravio ako amortizer nemože nikud hodat onda je odlično obavljen posao i budi siguran da neće puknit. kad se okrene za 90 stupnjeva onda dole nema nikakv hod amortizer+ što je najslabiji na tom djelu, svima kojima su pukli amortizeri pukli su zbog takve vrste podizača (oko3 na mojoj općini)
Daci:
kure je reko sve ...imam i ja na svom motoru još veći fuš od distancera....još lošije zavaren bez te rupe gore i nije okrenut za 90...pa se vozim normalno
SPecial:
--- Citat: speed - 09 Svibanj, 2010, 04:45:01 ---meni je pukao jedan...a slike su mi na starom izgubljenom mobu :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
A kakav si podizac imao kada ti je pukao?
Sada se ispostavilo da home made podizac nije los i da sluzi svrsi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju