Ostalo > Sportski kutak

Komentari tekmi...

<< < (5/8) > >>

enigma:
šta mislite može li dinamo proći francuze za prolazak u ligu uefe?

u dinamu govore jači smo, pobijedili ih u pripremnom razdoblju....al ne shvaćaju da je francuska liga daleko jača od naše...

auxerre se u zadnjih nekoliko dana pojačao pedretijem i danas N'Diaye ...ionako su imali solidnu momčad...

navijat ćemo za dinamo jel? :drunken_smilie:

eladio:
navija se za "nase" tu nema dileme, nego mislim da je dinamo protiv arsenala pokazao da se podcijenio, i sad to mozda malo preuvelicava.. ali cinjenica je da bi mogli proci ako bude sve "regularno"  :toothy11:

enigma:
evo za 3.dana tj. 14.09 dinamo kreće u nove europske pohode...karte su od sutra u prodaji.

cijena za zapad dolje iznosi 150 kuna, za zapad gore i tribinu Istok ulaznica će koštati 100 kuna, dok će se za ulaznice za sjevernu i južnu tribinu morati izdvojiti 60 kuna.

znači, realne cijene bi trebale fino ispuniti maximir...vidjet ćemo. modrić i ćorluka su imali poštedu protiv kamena i trebali bi bit 100 % fit...

prognoziram pobjedu dinama od jedan razlike...iako je to prilično subjektivno...al ajd... :frajer:

eladio:
ja dajem na 3 razlike ta dinamo ( to je subjektivno  :toothy3: )  :toothy9:

enigma:

--- Citat: eladio - 11 Rujan, 2006, 14:46:55 ---ja dajem na 3 razlike ta dinamo ( to je subjektivno  :toothy3: )  :toothy9:

--- Kraj citata ---

:laughing7: :laughing7:

je baš...to je ipak presubjektivno...po tvome ja ispadam totalno realan....

hebiga nadanja su nam takva, al mi ne vidimo koliko nam je liga slaba....vidjelo se kad su rijeka,varteks...ispali od šiptara i ciprana :laughing7:

zato i kažem subjektivno 1-razlike za dinamo....uglavnom dobra su klapa i mogli bi i uć u tu ligu uefe.... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju