Tehnički kutak > Styling skutera
Bumper Spray ili ti Structure spray
gokiSP:
Prajmer je podloga i mora ići na plastiku prije nanošenja bilo kakve boje. Bamper je na bazi smole i zato se i dobije takav konačni izgled, ali sve to nema veze sa samom plastikom na kojoj se ništa ne drži kako treba bez prajmera.
File 80:
Ne treba prajmer,nije gola plastika! Na poslu smo brdo branika ofarbali,a i sebi sam plastike od runnera,nikad nikakvih problema a ispadne odlično! samo što se dosta pozna od prljavih patika i malo teže se briše jer je hrapaviji nego original
ri-guerrini18:
Ide ili ne ide ne znam. Nisam strucan zato necu da to komentiram. Samo kazem na svom primjeru da je ispalo super a ko ima para i vremena viska neka radi.
Kolak:
Ja sam sebi također farbao plastike sa Bumper Paint, onakav isti kao sto je iznad objavio sliku igor.sb, nemam zamjerke, uopce se boja ne ljušti i ne skida ali ima samo u crnoj boji, ukoliko zelite neku drugu boju isprobajte HQS bumpere, ima ih u razlicitim bojama, kazu da nisu ni oni loši, cijena im je oko 35kn.
andy:
HQS sam ja koristio za ramu prespricat.. Odličan sprej a nije skup.. Dan danas se drži, prošlo je 2godine, a priprema je bila vodobrusni 600 i isprat i osušiti..
Dok za plastike sam koristio bumper ovaj i prezadovoljan sam, tri sloja i zapecen fenom.. Odlično izgleda i lako održavanje..
Prvi s lijeve strane..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju