Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Ispravljanje vilica

<< < (2/3) > >>

ivanm:
meni je tip rekao 700kn, neki sa motori foruma, pa sam odustao i išao sam izravnati... do 100km/h je ok, za dalje neznam..

zovko:

--- Citat: boro faca - 09 Svibanj, 2010, 11:10:31 ---nemoj se zaj**avati sa tim,platiš dricavanje 400kn i to je to

--- Kraj citata ---
za 400 kn uzmes polovne ravne vilice....ugrijes vilicu gdje ti je savijena i polako ispravljas

PanicStrike:
Sta sve mozes uraditi sa 400(ili 700) kn omg... ako imas sredstva uradi sam! Ja ne bi davao tolke pare, snasao bi se vec nekako  :dontknow:

alfist159:

--- Citat: zovko - 09 Svibanj, 2010, 11:12:52 ---za 400 kn uzmes polovne ravne vilice....ugrijes vilicu gdje ti je savijena i polako ispravljas

--- Kraj citata ---
Meni su nove vilice 2500 kn, naša sam polovne u pola cijene ali ako bi me ispravljanje izašlo 400-600 kn itekako se isplati. A kako ste vi zamislili da ja to sam izdritam bez alata i trout i tubove, ono mislim stvarno...

istipa622:
sumnajm da to mozes sam napravit ako se ne radi o stvarno malom iskrivljenju...
jer ako slucajno ostetis stap ili on nebude 100% ravan semerinzi ce ti propišat svakih 1000 km možda  :dontknow:

pitaj ove,možda nebude bilo skupo  :icon_scratch:
...ja sam centrirao žbičanu felgu i ravnao obruč kod njih i doslo me je 100 kn što je odlična cijena  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju