Tehnički kutak > Tuning skutera
Neo's tunning
aprilia area 51:
--- Citat: wonderkid - 08 Svibanj, 2010, 10:19:15 ---ovo potpisujem,da vidis onda veselja na svom licu
--- Kraj citata ---
mislim tunign skutera je hoby...i to jako skup hoby...a oko tunirane 50-tke uvjek imas posla stalno neko sarafanje stalno ulaganje...a ovako samo toci i vozi...i sva ta tri motora koja sam nabrojo idu ko ludi a nekidaju se...
overburn:
--- Citat: aprilia area 51 - 08 Svibanj, 2010, 10:22:09 ---mislim tunign skutera je hoby...i to jako skup hoby...a oko tunirane 50-tke uvjek imas posla stalno neko sarafanje stalno ulaganje...a ovako samo toci i vozi...i sva ta tri motora koja sam nabrojo idu ko ludi a nekidaju se...
--- Kraj citata ---
pa bas zato ja bi si ga istunirao iz hobija da se malo zajebavam i to...mislim normalno da je trosak al svaki mjesec nesto moc izdvojit od place za neki dio, a i volim se furat na skutu samo bi da ima malo vise snage... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ivanm:
onda nabaci neki base setup kak imam ja i vozi se..
animatrix:
hoces malo vise snage a bacio bi 6000kn... malo vise ti je neki dobar auspuh i vozaj se, u odnosu na serijalu, ici ce puno bolje.. kasnije zasarafi 70cc, i tako u krug, jaci auspuh, jaci kit... ovak ak odma uzmes nesto jako, dopizdit ce ti stalno rastavljanje samo zbog provjere stanja...
Crazy Kuree:
ovaj setup koji sam ja reko jako dugo bi trajo, al kao što ekipa kaže rađe prodaj i kupi sr 150 ili sp 180. ja se gotovo kajem što sam uložio tolike pare u skuter, al eto opet po njemu me znaju zbog njega me se boje :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju