Tehnički kutak > Tehnička pitanja

remen

<< < (3/5) > >>

interceptor:

--- Citat: NRG_Power - 07 Svibanj, 2010, 19:40:47 ---a koliko novi dode

--- Kraj citata ---
zavisi gdje kupuješ...ja prije par dana kupio u moto centru "Maras" malossi-jev kelvar i platio 280 kn !

NRG_Power:

--- Citat: interceptor - 07 Svibanj, 2010, 19:45:31 ---zavisi gdje kupuješ...ja prije par dana kupio u moto centru "Maras" malossi-jev kelvar i platio 280 kn !

--- Kraj citata ---

ma ja bi uzea ovaj isti ka i sta iman sad a zasto san ja onda nasa na jednoj stranici da u nekom piaggio servisu minjaju utege i remen za 100kn ??

speed:

--- Citat: NRG_Power - 07 Svibanj, 2010, 19:53:45 ---ma ja bi uzea ovaj isti ka i sta iman sad a zasto san ja onda nasa na jednoj stranici da u nekom piaggio servisu minjaju utege i remen za 100kn ??

--- Kraj citata ---
kakve utege???

mislis na rolice....samo one nove dodju 80-90 kn,serijski remen jos oko 140 kn...provjeri se i mikroremen...ako se mijenja on ti je jos oko 150 kn

to sta si cuo mozda je za posao 100 kn

NRG_Power:

--- Citat: speed - 07 Svibanj, 2010, 19:57:15 ---kakve utege???

mislis na rolice....samo one nove dodju 80-90 kn,serijski remen jos oko 140 kn...provjeri se i mikroremen...ako se mijenja on ti je jos oko 150 kn

to sta si cuo mozda je za posao 100 kn

--- Kraj citata ---

a e to je bice za posao
a kako doci do tog mikroremena

3alfa3:

--- Citat: NRG_Power - 07 Svibanj, 2010, 20:01:18 ---a kako doci do tog mikroremena

--- Kraj citata ---

Rekao sam ti preko PM-a.
Ali najbolji savjet je da odes i platis tih 100kn za ruke jer je to beznacajno u odnosu na stetu koju mozes napraviti ako nesto sfusaris. Ne znas gdje je variomat, a gdje kuplung, pa je moj najdobronamjerniji savjet da to prepustis nekome ko zna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju