Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aerox problem...Plz help!!!

<< < (2/2)

sportiva:
Evo jutros jedva stigao do posla.....
Kad sam tek krenuo od doma prva tri ubrzanja odlično povuće i onda kao da se nešto dogodi....ja okrećem gas a skuter ne ide s mjesta....
Jedva dodje do 50ak km/h i onda opet povuće do preko 90....

Jel imao ikad itko takve simptome i šta da radim????Ovak skuter uopće nije vozljiv

PS Remen ima 2800km kao i skuter

SlowRider:
ako je centralni feder serijski, onda je to najmeksi centralni, probaj staviti tvrdji...

--- Citat: sportiva - 06 Svibanj, 2010, 23:34:56 ---Kad sam ga upalio i 2-3 puta stisnuo gas skoro mi je iščupao volan iz ruku kako je povukao.....a poslije toga katastrofa....

--- Kraj citata ---

e ovo sam i ja dozivio kod neustelanog, osjecaj je prejeben, u tom trenutku kada potegne ide bolje nego ustelan jer potjera naglo teske rolice  :headbang:

sportiva:
Pa kak su preteške....4.3g....šta bi trebalo još lakše staviti?

danc00:

--- Citat: sportiva - 07 Svibanj, 2010, 11:22:33 ---Pa kak su preteške....4.3g....šta bi trebalo još lakše staviti?

--- Kraj citata ---

Ne samo lakše rolice, neg buš vjerojatno trebal mijenjat i centralni feder i federe na kvačilu da dobiš normalnu vožnju, za ravnicu i za brdo. Isti slučaj je bio kod mene, potpuno sti kad sam na serijalu stavil ZX-a bez da sam ostalo diral.

doritos:
ide ti oko 3.5grama rolice na zx i ostavi serijski centralni feder, zute federe ostavi i to bi ti trebalo biti to...

pogledaj kakvo je stanje remena....

na deklu od prenosa napravi dosta rupa za hladjenje jer ti se prenos dosta grije bez dobrog hladjenja unutra i dodje do pregrijavanja prenosa i remen ti se siri dosta i gubis na startu i na lineranom ubrzanju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju