Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Aerox šarafljenje auspuha
zovko:
kvacilo mozes i jednostavnije odvrniti...tako da drzis zadnju kocnicu naravno ako ju imas :toothy9: :toothy9:
luna500rr:
--- Citat: zovko - 06 Svibanj, 2010, 19:22:13 ---kvacilo mozes i jednostavnije odvrniti...tako da drzis zadnju kocnicu naravno ako ju imas :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Nije dobra fora, pogotovo ako je skuter nediran, prvi put ici na pneumatski pistolj, a poslje mozes kako os...
gnjida-spojler:
--- Citat: JogFromYamaha - 06 Svibanj, 2010, 18:43:39 ---dobar alat + wd40 + snaga + piva
--- Kraj citata ---
poslije pive bi i pedeset federa povadio :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
zovko:
--- Citat: luna500rr - 06 Svibanj, 2010, 19:40:02 ---Nije dobra fora, pogotovo ako je skuter nediran, prvi put ici na pneumatski pistolj, a poslje mozes kako os...
--- Kraj citata ---
ako imas pistolj onda stalno radis s njim....a ako ne onda se snalazis :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: zovko - 06 Svibanj, 2010, 23:03:10 ---ako imas pistolj onda stalno radis s njim....a ako ne onda se snalazis :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Na luni je zvono bilo tako jako stegnuto da sam doslovice skako po patent rucki od pola metra i nisam uspio osarafit saraf zvona, nego sam iskrivio zvono i na mjestu gdje sam ga vezao zicom je ostala udubina...
Prvi put je najbolje pistoljem, pogotovo ako je motor kineski, jer to mali zuti smrtimice stegnu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju