Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Kit za lunu

<< < (6/7) > >>

wonderkid:

--- Citat: neven92 - 27 Svibanj, 2010, 09:35:04 ---Dal ću mozda dobit kaj sa centralnim drugim i rolicama,jer mi je za sad to jeftinije,ak da,sa kojim?napominjem,sve je serijala za sad

--- Kraj citata ---
nista posebno,skupi si pare pa si kupi prvo zute federe te rolice 3,5grama i spuh tipa zx tt,to ti je cirka 600kn

Tihomir11:
evo stavljen i delorto 19 dizna 95 na malosi 70 base, i rms gljiva, lakše rolice, spuh, i skuter je ko lud povlačio do 70, uglavnom bio sam zadovoljan, no sad kad se ugrije počinje booooooo i ne prima gas dobro, moram ga postupno dodavat. Sviječica je original. Dal da omotam malo gljivu izolirkom? Inace mi je mehaničar inzistirao na gljivi. Šta da probam?

hrvojekovacic:

--- Citat: Tihomir11 - 17 Srpanj, 2010, 10:25:24 ---evo stavljen i delorto 19 dizna 95 na malosi 70 base, i rms gljiva, lakše rolice, spuh, i skuter je ko lud povlačio do 70, uglavnom bio sam zadovoljan, no sad kad se ugrije počinje booooooo i ne prima gas dobro, moram ga postupno dodavat. Sviječica je original. Dal da omotam malo gljivu izolirkom? Inace mi je mehaničar inzistirao na gljivi. Šta da probam?

--- Kraj citata ---
veća dizna,samo kaj ti na baseu nije potrebna gljiva,samo si bzvz nabio potrošnju  :hello:

Faba:

--- Citat: Tihomir11 - 17 Srpanj, 2010, 10:25:24 ---evo stavljen i delorto 19 dizna 95 na malosi 70 base, i rms gljiva, lakše rolice, spuh, i skuter je ko lud povlačio do 70, uglavnom bio sam zadovoljan, no sad kad se ugrije počinje booooooo i ne prima gas dobro, moram ga postupno dodavat. Sviječica je original. Dal da omotam malo gljivu izolirkom? Inace mi je mehaničar inzistirao na gljivi. Šta da probam?

--- Kraj citata ---

Gljiva  ::)
Skidaj ju dole i onak kak ti je luna500rr reko da uzmes diznu.
Koji spuh?koje role?centralni?si stavio druge federe kvacila?
Svijecica neka toplinske vrijednosti 8 ili 9 NGK,ili 24,27 Denso  :icon_thumright:

Kamba:

--- Citat: hrvojekovacic - 17 Srpanj, 2010, 10:27:39 ---veća dizna,samo kaj ti na baseu nije potrebna gljiva,samo si bzvz nabio potrošnju  :hello:

--- Kraj citata ---

.veća dizna od 95?...nema šanse.... :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju