Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Kit za lunu
Tihomir11:
heh nisi shvatio, s tim istim setupom je išao sa 50 ccm brže, to je bilo pitanje. Računao sam da ce s težim rolicama imat vecu maximalnu brzinu ne manju.
Faba:
skoro sam siguran da je to zato kaj serijski spuh jedva ispuhuje svoje na 50 ccm,a na 70 jednostavno ne funkcionira.Obavezno neki bolji spuh,postelat karb i prijenos
ivanm:
meho --> fušer na m2..
luna500rr:
--- Citat: Tihomir11 - 26 Svibanj, 2010, 08:53:53 ---Novosti, stigao je base kit malossi 70 ccm od kolege slow-a :toothy10:
kit ugrađen, lamelice, odradio na nogarama i nešto vožnje, a meho stavio original karb i original spuh , te neke teške rolice,
(čak ima i dobar start s njima) stavljeno TTS ulje
uglavnom čudno mi je da s tim setupom skut ne prelazi 55 dok je sa original klipom i cilindrom išao 65-70...
--- Kraj citata ---
Mislio sam prije par dana da cu imati dobar start i malu potrosnju s orginal luna spuhom, kad sam ga stavio, motor je imao manje momenta u ubrzanju nego serijski, jedino start bolji al to je stvar prjenosa, krajnja mi je bila manja nego s full serijalom(oko 68 po satu u normalnom polozaju), a auspuh je skroz ociscen...
S bilokojim drugim spuhom prelazi 80 bez problema :icon_biggrin:
neven92:
A dal se isplati stavljati bolji spuh na serijsku lunu,se dobije kaj stim?trenutno imam originalni al je sve iz njega maknuto van
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju