Tehnički kutak > Tuning skutera

SPEEDFIGHT 2 KIT

(1/4) > >>

dzg:
novi sam ovdje..... i zanima me koji bi bio najbolji kit za složit midrace....te dali mogu stavit na njega kit top performance due+ jer kolko sam čito po netu on je najbolji za midrace i da u kombinaciji s nardom ide brutalno....pa me zanima vaše mišljenje.....

radomir.g:
Ne postoji Due+ za Peugeot  :icon_thumright:

Drnda:
ja imam mhr kit i to je mislim uz stage 6 racing najjaci kit za peugeot.. ako si zainteresiran za kupiti javi na PM..

dzg:
znači za složit neki midrace mi je najbolji mhr ili stage 6 racing kit....zanima dal je neko od vas imo taj tip pa da mi kaže kolka je trajnost i kolko se kreće cijena...ak se nekom da pa nek mi napravi neki midrace setup za sf.....

ForRace3:
Moj frend je imao Peugeot Speedfight i imao je gore MHR REPLICU, i dobro se sjecam kad je kupovao u Trstu nije imao previse izbora...inace nemas za Speedifght neke prejake kiteve....osim giza obicnih od 8ks (Malossi/Polini Sport, Top Performances Trophy) brijem da su 3 najjaca kita MHR REPLICA, STAGE6 i HEBO neki MODULAR.....i to je to.....a isto to vrijedi za auspuhe...tako da slabo je to.....i eto ako oces midrace, kupis od mene karburator 19 i tecnigas auspuh i kupis od ovog decka sto ti nudi mhr replicu i imas brz speedfight ;) ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju