Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh za Aeroxa
Jolly:
--- Citat: Crazy Kuree - 07 Svibanj, 2010, 15:28:47 ---zx je kvalitetniji i mnogo skuplji. TT je bio novi 500 il 600kn, zx obični 800 a zxc 1100 kn a sad obični zx 1000kn
--- Kraj citata ---
Kakv je razlika u performansam i materijalu...?
Crazy Kuree:
Po nacrtima su identični, znači performanse iste, a materijal- kažu da tt jako voli hrđat
Jolly:
Jedan mi čovijek reko što prodaje dijelove da baš i nije pametno uzet Ginelli reverse ako neću stavljat kit, sad jeli to istina tj. dali 100% neće ništa bit skuteru ako stavim revrse na serijalu?
Aleks:
--- Citat: Crazy Kuree - 07 Svibanj, 2010, 15:45:09 ---Po nacrtima su identični, znači performanse iste, a materijal- kažu da tt jako voli hrđat
--- Kraj citata ---
Ovako, ja sam imao TT-a, pa kad su mi ga maznuli sam nabavio ZX-a. Mogu reći da TT i ZX nisu jednaki po performansama, sa ZX-om osjetim dodatni šus kojeg nije bilo s TT-om. Razlika u performansama ne vrijedi dodatnih 200-300kn koliko ces platit vise za ZX-a (novog), ali razlike ima. :icon_thumright:
wonderkid:
ovako,ja mogu rec da tt potegne malo bolje od starta ali sa zxom se ima vecu krajnju za oko 5kmh,provjereno dok su na meduubrzanjima isti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju