Ostalo > Svijet računala i mobitela

izbor mobitela

(1/9) > >>

devil_ma-yela:
namjeravam kupiti neki mob u skoroj budućnosti, pa me zanimaju savjeti...

htio bi da bude na touch sa većim ekranom, da se mogu spojiti preko wirelessa na ruter, veća memorija, i da mu je multimedija jača strana, ugl, internet je važan, da mogu s lakoćom pregledavat mojskuter forum ..:icon_biggrin:

mob koji mi je još prije zapeo za oko je omnia hd, sada ima ovaj neki novi sony ericsson x10, itd... koji još modeli dolaze u obzir.. o iphoneu baš ne razmišljam..  :hello:

dgeceg:
frend ima iz razreda nokiu n97 i mobitel je stvarno odličan, ima sve što tebi treba

sfreak:

--- Citat: devil_ma-yela - 05 Svibanj, 2010, 18:45:13 ---namjeravam kupiti neki mob u skoroj budućnosti, pa me zanimaju savjeti...

htio bi da bude na touch sa većim ekranom, da se mogu spojiti preko wirelessa na ruter, veća memorija, i da mu je multimedija jača strana, ugl, internet je važan, da mogu s lakoćom pregledavat mojskuter forum ..:icon_biggrin:

mob koji mi je još prije zapeo za oko je omnia hd, sada ima ovaj neki novi sony ericsson x10, itd... koji još modeli dolaze u obzir.. o iphoneu baš ne razmišljam..  :hello:

--- Kraj citata ---

al bis mogao pocet  ;D

devil_ma-yela:

--- Citat: dgeceg - 05 Svibanj, 2010, 19:04:39 ---frend ima iz razreda nokiu n97 i mobitel je stvarno odličan, ima sve što tebi treba

--- Kraj citata ---

e da, ima i kod mene jedan iz razreda nokiu n97  :icon_biggrin: nisam se oduševio, kad nekoliko puta nije reagirala na dodir, odustao i čini mi se nekako spora...

--- Citat: sfreak ---al bis mogao pocet  ;D

--- Kraj citata ---
pa ne znam, nisam nekako zagrizao za njega... ili ipak možda 3 gs  :icon_biggrin:

sfreak:
Imam ja 3GS 32GB...naravno nije savrsen ali nisam pozalio niti jednom nit me ista drugo zanima...evo bas sad sjedim na wc-u i pisem s njega XD

ako te sta zanima oko njega pitaj samo...

Sto se ostalih tice...od novijih sam gledao satio od frenda...mob je spor da sam ga vratio njemu prije nego je u meni usao, uzas lool

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju