Ostalo > Svijet računala i mobitela
izbor mobitela
devil_ma-yela:
namjeravam kupiti neki mob u skoroj budućnosti, pa me zanimaju savjeti...
htio bi da bude na touch sa većim ekranom, da se mogu spojiti preko wirelessa na ruter, veća memorija, i da mu je multimedija jača strana, ugl, internet je važan, da mogu s lakoćom pregledavat mojskuter forum ..:icon_biggrin:
mob koji mi je još prije zapeo za oko je omnia hd, sada ima ovaj neki novi sony ericsson x10, itd... koji još modeli dolaze u obzir.. o iphoneu baš ne razmišljam.. :hello:
dgeceg:
frend ima iz razreda nokiu n97 i mobitel je stvarno odličan, ima sve što tebi treba
sfreak:
--- Citat: devil_ma-yela - 05 Svibanj, 2010, 18:45:13 ---namjeravam kupiti neki mob u skoroj budućnosti, pa me zanimaju savjeti...
htio bi da bude na touch sa većim ekranom, da se mogu spojiti preko wirelessa na ruter, veća memorija, i da mu je multimedija jača strana, ugl, internet je važan, da mogu s lakoćom pregledavat mojskuter forum ..:icon_biggrin:
mob koji mi je još prije zapeo za oko je omnia hd, sada ima ovaj neki novi sony ericsson x10, itd... koji još modeli dolaze u obzir.. o iphoneu baš ne razmišljam.. :hello:
--- Kraj citata ---
al bis mogao pocet ;D
devil_ma-yela:
--- Citat: dgeceg - 05 Svibanj, 2010, 19:04:39 ---frend ima iz razreda nokiu n97 i mobitel je stvarno odličan, ima sve što tebi treba
--- Kraj citata ---
e da, ima i kod mene jedan iz razreda nokiu n97 :icon_biggrin: nisam se oduševio, kad nekoliko puta nije reagirala na dodir, odustao i čini mi se nekako spora...
--- Citat: sfreak ---al bis mogao pocet ;D
--- Kraj citata ---
pa ne znam, nisam nekako zagrizao za njega... ili ipak možda 3 gs :icon_biggrin:
sfreak:
Imam ja 3GS 32GB...naravno nije savrsen ali nisam pozalio niti jednom nit me ista drugo zanima...evo bas sad sjedim na wc-u i pisem s njega XD
ako te sta zanima oko njega pitaj samo...
Sto se ostalih tice...od novijih sam gledao satio od frenda...mob je spor da sam ga vratio njemu prije nego je u meni usao, uzas lool
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju