Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi torsion controler
zokizo:
evo istrazivao malo o doticnom dijelu i nidjem na interesantnu raspravu o torsion controleru
http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=195287
uglavnom ima mi logike da bi torsion ctrl mogao ici i na stranu polutki a ne na stranu kvacila posto je tamo vec kod piaggio masina ona plastika koja isto ide na centralni
dali je netko probao to zamijeniti,posto torsion ctrl ide bez problema na str polutki,,cak kao da je za to i napravljeno
nazalost u puli se za svaki k. mora cekati ali kad mi stigne definitivno cu to malo istraziti
salej600:
Zanimljivo, da je probat stavit i na polutku i do kvačila. Ja sam stavio po Malossi uputstvu do kvačila
zokizo:
a mozda i dati tokaru da po ovom istokari jos jedan takav dio ali sa utorom na doljnoj strani i staviti kuglice tj onaj lezaj slican kao u vilicama bicikle
mislim da sam na forumu skuteri.org vidio slican projekt sa tim i covjek je bio odusevljen koja razlika je bila...
salej600:
Da, može i tokar ali mislim da je jeftinije kupiti original. Nebitno, ali ne kužim koja je svrha tog vjenčića s kuglicama. Pa jel se feder onda vrti ili šta?
ToNYGP1Racing:
Torsion inace ide na stranu kvacila.. ;D
Cemo ovo? :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju