Tehnički kutak > Tehnička pitanja
setup za trophy?
iPro:
--- Citat: _r0bi_ - 06 Svibanj, 2010, 19:20:29 ---...jedino sto se neslazem sa tobom a to ja dizna cca 80....mislim da bi bila malo velika kolega ima na tpr-u 88 i jos mu je velika...tak da neznam bas :icon_scratch:
:notworthy: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dizna oko 70-75 ako je serial airbox, a >80 ako je gljiva
Ivan SP:
heheh meni je bila dizna 88 na trokutasti airbox i ljepo je to išlo i trošilo cca 4 litre
Tomy GS:
ja na svoj uskoro stavljam: kit:TP trophy70
radilica:serijska(prešla 8tkm)
auspuh:Leo Vince70hand made
variomat:polini speed control
karburator:dellorto 17,5(u njem mi je dizna 83,najvjerojatnije će ići manja)
kvačilo:serijsko federi malosssi žuti
role:imam 5,1 5,5 6,5(stavit ći 5,1g)
filter:malossi red sponge
ovo gore imam sve,sad mi stiže stage6 usis i poloni kevlar!
Sad neznam koliko će biti poboljšane performanse,al se nadam da bi trebo ići puno bolje neg sad??
Ivan SP:
danas smo ja i miroslav trgovali uzeo je
blokove
dugu getribu
trophy
....moj bi mu savjet bio još radilicu jer se osjeti razlika jer sam ja vozio i na seriskoj i na topovoj..
šta se štelanja tiče imao sam 5.5 grama role na multivaru i deltu pošto nemaš deltu stavi samo žute federe malo tvrđe i skuter ti mora ljepo ić...
Kamba:
...sve savjete prihvačam....prvo tuniranje mi je......nisam baš upoznat sa tim sitnim uštelavanjima......probat ću razne rolnice i žute oprugice ću stavit....pa ćemo vidit...imam multivar 2000 još...za radilicu jednostavno nemam para....sljedeću sezonu sto posto sve novo stavljam...nek ovo izdrži jedno 8000.....ja zadovoljan...hvala na savjetima....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju