Tehnički kutak > Tuning skutera

yamaha aerox

<< < (2/3) > >>

antonio:
E PA GLEDAJ  kada sam sam bavio se s krosama i radio sam cuda s njima valjda mogu i ove prdilice sastavit a sto se tice masine to uvije radim sam netreba mi pomoc nicija.

P.A.L.A.C:

--- Citat: antonio - 23 Kolovoz, 2007, 18:37:29 ---E PA GLEDAJ  kada sam sam bavio se s krosama i radio sam cuda s njima valjda mogu i ove prdilice sastavit a sto se tice masine to uvije radim sam netreba mi pomoc nicija.

--- Kraj citata ---

nista onda priredi 3t eura i u kupovinu.  :toothy9: :toothy9:

igor.sb:

--- Citat: antonio - 23 Kolovoz, 2007, 18:37:29 ---E PA GLEDAJ  kada sam sam bavio se s krosama i radio sam cuda s njima valjda mogu i ove prdilice sastavit a sto se tice masine to uvije radim sam netreba mi pomoc nicija.

--- Kraj citata ---

evo ja se ispricavam, ako si se uvrijedio

inace ako ces nesto od malossija, to mozes kod vranjica naruciti, i nemoj slusat sta ti oni govore, ako recimo znas sta zelis  :icon_thumright:

P.A.L.A.C:

--- Kraj citata ---

ovaj samo da ti odma napomenem, vjerujem da se kuzis u to, al imas mali lilijun caka na skutu sto treba napravit, pripazit i ne znam ni ja sta, prilikom ugradnje tako jakog setupa.  :icon_thumright:

SlowRider:
Kako mozete znati sa kakvim znanjem i podrskom covjek raspolaze?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju