Tehnički kutak > Tuning skutera

prerada airboxa i koji carb?

<< < (15/16) > >>

Corector:
Moj rekord na karbosu 17.5 Novi Runnuer full serijala je 3.5l na 100km. Imam negdje sliku s racunomi kilometrazom, 210km sam presao i jos se nije ugasio.

Ova situacija s ljubicastim centralnim ti ovisi i koji remen imas. Zapazio sam daje Mitsuboshi jako opusten a serijski nije.

dario007:
Moj rekord 3.5L na base 70 sa 19phbg-om,ide fino,a nis ne trosi :)

Corector:

--- Citat: dario007 - 23 Kolovoz, 2018, 22:04:42 ---Moj rekord 3.5L na base 70 sa 19phbg-om,ide fino,a nis ne trosi :)

--- Kraj citata ---

Po centru grada uglavnom po danu (guzvi), ili na otvorenoj cesti?
Otvorena je uvijek manja kad drzis ekonomican tempo.

dino73n:

--- Citat: Corector - 23 Kolovoz, 2018, 21:54:22 ---Moj rekord na karbosu 17.5 Novi Runnuer full serijala je 3.5l na 100km. Imam negdje sliku s racunomi kilometrazom, 210km sam presao i jos se nije ugasio.

Ova situacija s ljubicastim centralnim ti ovisi i koji remen imas. Zapazio sam daje Mitsuboshi jako opusten a serijski nije.

--- Kraj citata ---
Ljubicasti centralni mi je pravio probleme i sa serijskim i sa malossi specijalom. Rekao bih da ljubicasti nije za "teske" rolne. Serijske ili 7.2. Tek za neke 4.5 do 5 pa lakse vrati variomat na pocetak.

A ja sam uspio sa 17.5 karbom napaviti 2.9L sve serijala osim 60 dizne bez limica i napravio 100km vozeci 60-70kmh na vrhu gasa. Al realno performanse s tim setupom su bile bas jadne. SC08 i weber 12 trosi jos dec manje a ide osjetno bolje.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
Corectore-pa sad na tripu prema Bjelovaru otvorene ceste.Ovako uglavnom trosi do 4.5L

Ja sam ljubicasti vozio i na 8.5gr na leovincetu i nisam primjetio da radi lose,ubiti odlicno je radio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju