Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Pomoč! svjetli kontrolka ulja-runner

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: toto - 05 Svibanj, 2010, 11:46:19 ---Ispod rezervara ulja je cijev koja je direktno spojena na fergazer,

--- Kraj citata ---

Nije.
Cijev iz rezervoara ulja ide dolje u prijenos gdje je pumpa, a iz nje tanjom cjevcicom do karba. Pumpa je mehanicka i nije spojena na kontrolnu tablu. Tebi je riknuo ili se istekao ili plovak, ili neki drugi konektor na putu od plovka prema kontrolnoj lampici

toto:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2010, 12:24:54 ---Nije.
Cijev iz rezervoara ulja ide dolje u prijenos gdje je pumpa, a iz nje tanjom cjevcicom do karba. Pumpa je mehanicka i nije spojena na kontrolnu tablu. Tebi je riknuo ili se istekao ili plovak, ili neki drugi konektor na putu od plovka prema kontrolnoj lampici

--- Kraj citata ---

To majstore!!
Ova je utješna!!
Neznam za pumpu ali sam bil siguran da niema veze sa njom.
Cijev ide do nečeg kod rezervara,neko valjkasto smeče(ako je to pumpa onda je na struju,nema veze),i od tud u fergu.

toto:
Problem uklonjen.
Iznad tanka benzina je konektor koji spaja insatlaciju sa plovkom.
To je lepo u onoj gumenoj izolaciji i sa svake strane je pvc šelna koju PEDERI u tvornici nisu zategnuli.
Sve puno H2O i dalje netrebam pisati.
Posušeno,izolirano i ja sretan!!

Hvala na pomoči!!!

jprekrit:
To ti je i meni bilo već kad sam ga vozio iz dučana... Mislim da je i tebi otišao plovak! Meni su ga zamjenili na prvom servisu jer je skut bio još pod garancijom... Kupi si novi plovak i sam si to složi ako si majstor.  :headbang:

toto:

--- Citat: jprekrit - 05 Svibanj, 2010, 17:36:34 ---To ti je i meni bilo već kad sam ga vozio iz dučana... Mislim da je i tebi otišao plovak! Meni su ga zamjenili na prvom servisu jer je skut bio još pod garancijom... Kupi si novi plovak i sam si to složi ako si majstor.  :headbang:

--- Kraj citata ---

WTF ??:icon_scratch: :dontknow:
Pa kaj ne vidiš da sam napisal da je složeno.
Voda je delala kratki spoj između stopica na konektoru.
Kaj to znači da nisam majstor :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju