Općenito > Generalno o skuterima

Sym Jet ili Generic Xor

<< < (2/13) > >>

eladio:
..mislim da bi od ta dva ipak uzeo XORa  :redface:

iako sam cuo da je kymcu za model super 9 pala cijena na 12soma kuna, vrijedi razmisliti  ..

uff.. imas ugodne a opet hebene probleme, nadam se da ces moci zaspati  :icon_biggrin:

roby44:
ako imas nesto posebno sta te zanima pitaj...
naravno, u vezi XORa  :toothy10:

jedino sto imam kao zamjerku je malo mjesta na podnici, ali moze se prezivjet, izgledom to nadoknađuje  :laughing9:
ubrzanje mi se cini solidno, do 50 ljepo vuce. na pocetku kad dajes gas ima rupu pa ne povuce odma i onda vuce do kraja.
na servisu su rekli da ce to sredit, stvar prijenosa.
jos ne znam jel blokada utjecala i na snagu  ::)
blokada je na variomatu i auspuhu, na uspuhu se ne skida pa cu to sam maknut a i uskoro nadam se stavit novi auspuh.
sutra poslije 5 cu znat vise pa ce bit neki test za stranicu. al buduci da ti je to vec kasno...  :dontknow:
neces pogrijesit s nijednim od njih, ja sam dao prednost XORU zbog sitnica kao veci sic, zavrsna obrada je stvarno iznad ocekivanja ako se uspoređuje konkurencija, ugledna firma ga je dizajnirala sto se i vidi. sym mi je malo star, ipak je on izbacen prije 10god, ovaj novi je potpuno isti osim prednjeg svijetla. cak mi se i onaj stari vise sviđa  :toothy3: stvar ukusa  ;D

filiplatinovicz:
doista, sve je stvarno stvar ukusa, ponude i potraznje, odnosno cijene...
cinjenica je da je sym provjeren jer je star, ali iz istog razloga i pomalo zastario. generic djeluje podjednako solidno...

Baptista:
 :headbang: javim vam sutra šta sam uzeo...ali mislim da će to biti xor samo zbog modernijeg izgleda i većeg sica (s obzirom da planiram i curu na njemu vozit), vidjet ću još   :icon_scratch:

filiplatinovicz:
neces pogrijesiti bez obzira kojeg od te dvojice odaberes... a potom, pazljivo prouci upute i vozi prema propisanom planu razradjivanja masine. znam da je dosadno, ali sigurno ce Ti se vratiti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju