Općenito > Generalno o skuterima
Sym Jet ili Generic Xor
Genesis051:
Koliko koštaju ti "kitevi"... onako, orijentaciono... I što se dobiva? Startnost, brzina, ili oboje...
I kako proći tehnički s tim? Hoće li povratak (privremeni, dok ne prođe tehnički) blokade "pritajiti" stroj, da se drži zadanih 45 Km/h
roby44:
oboje, i startnost i brzina. za zracno hlađenje su nesto jeftiniji, oko 800kn do 2000kn
Baptista:
Nemam pojma, ja sam evo prešao 350 km i još uvijek se dobro drži! Čim skupim neku lovu idem na servis pa ću vidjet....nadam se da će ići bar 70 kmh jer mi je bad vozit 45 i smetat u prometu!
A ti kad staviš kit misliš da ti neće odlazit rolice? Hoće, i to još brže! Skup ti je to sport!
roby44:
nema sanse, dobre rolice moraju izdrzat bez problema i par tisuca.
bez auspuha i postelavanja prijenosa nece ic 70. rekli su u servisu da ni ne treba drugi variomat nego samo postelat serijski.
eladio:
--- Citat: Genesis051 - 04 Rujan, 2006, 21:30:59 ---Koliko koštaju ti "kitevi"... onako, orijentaciono... I što se dobiva? Startnost, brzina, ili oboje...
I kako proći tehnički s tim? Hoće li povratak (privremeni, dok ne prođe tehnički) blokade "pritajiti" stroj, da se drži zadanih 45 Km/h
--- Kraj citata ---
pa u prvom redu se dobiva povecanje zapremine s 50 na 70ccm , sto automatski poboljsava opce performanse
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju