Tehnički kutak > Tehnička pitanja

trokiranje, gušenje minarelli

<< < (8/15) > >>

3alfa3:
Daj ti pogledaj i usisne lamelice. Mozda je koja napukla

cameosb:
ako je sve radilo kako treba, kad sam turirao nekidan i puklo kvačilo, mislim da se u tom trenutku dogodilo nešto, kakvi su simptomi ako je bobina riknula? moze li uopće raditi ovako?,probat ću lulicu zamijenit
kakvi su simptomi ako je cdi riknuo

da probam fenom ispuhati vlagu ako je ušla u bobinu i cdi, jel ima to kakvog smisla?

mario_f15:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2010, 11:30:01 ---Daj ti pogledaj i usisne lamelice. Mozda je koja napukla

--- Kraj citata ---
usis je u redu....neki dan smo bas skidali.....lamelice ok...  :icon_thumright:

a sad neznam.. ::)

cameosb:
to je bilo prije ovoga, tad je radilo

skinut ću ja usis danas

sad sam malo dirao, ovako, ima na magnet priblizen neki mali uređaj il sta je vec, neka žica je na njemu koja vodi iza magneta, koliko on treba biti udaljen od onog uzdignuća na magnetu?,sad je 2mm negdje,skinuo sam vodenu i upalio isto, ne vidim nešto čudno, zatim ugasio i da ću zaverglati magnet a ono bum iz auspuha, kao da sam kompresiju nabio, zrak izašao iz auspuha pod pritiskom, probam opet, neće... sta je to? i da, kaplje mi na spoju auspuha crno, jako dimi, možda je mješavina jaka?

doritos:
to malo kod magneta, crno i sto je zica na njemu je PICK UP.

pocni od svijecice, lulice, bobine i ako to i dalje radi onda namotaje komplet pa ces vidjeti...ja mislim da ti ili bobina ili namotaji....probaj pa vidi, neznam sta bi drugo bilo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju