Općenito > Generalno o skuterima
aprilia sr50 morini
aprilia area 51:
eo zanima me malo vise o tome motoru vezano za masinu dali valjaju masine itd dostupnost djelova i to
Peksy:
iman je ja masina odlicna super ide jedino koliko san cuja skupi su djelovi za tu masinu...ja dosad nisan nista skoro radija a prisa je 15000 km...... :icon_thumright:
walkay:
Dobri su jako! Frend isto ima do sad bez ikakvih kvarova napravio 20 000 km! :icon_thumright: Toci, vozi!
igor.sb:
--- Citat: Peksy - 04 Svibanj, 2010, 16:58:29 ---iman je ja masina odlicna super ide jedino koliko san cuja skupi su djelovi za tu masinu...ja dosad nisan nista skoro radija a prisa je 15000 km...... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
djelovi nisu skupi jer djelova nema, za jaki tjuning je 0 bodova, za mid race sloziti djelova ima, al ne kao za mina i pia
u svakom slucaju masina tehnicki naprednija od minarellija, iako neki su isti kao na mina, kvacilo i usis ::)
na svojoj sam presao 23t km nikad niakvih problema osim mojoj greskom, ulje + svijecica, i zarulje u faru :laughing7: :laughing7:
aprilia area 51:
imam priliku za zamjenit svoj za sr50 morini 2003 god....ima kit malossi sport leo vince zx itd...pa me zanimalo kako idu i kako traju....posto je sve pozitivno vjerojatno stize kod mene....eheh...hvala... :hello: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju