Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Akumulator, pitanje

<< < (4/4)

wonderkid:

--- Citat: x-lite - 04 Svibanj, 2010, 15:25:18 ---da si iso u tehnicku skolu znao bi, a i valjda mozes logicno zakljucit da je aku od 9Ah jaci od ovog od 4Ah ;)

a sto je to amper sat iliti kulon prouci si malo na netu pa bu ti sve jasno  :)

--- Kraj citata ---
a nemoj hebat da je jaci,nisam to htio pitat iako sam postavio pitanje,zanima me dal se iskoristi pun potencijal aku od 9ah,tj dalji dulje rabi od 9ah po logici i kolika je razlika punjena akua izmedu 4 i 9ah

i btw idem u skolu tehnicar za racunalstvo tako da znam podrucje vezano uz struju dosta dobro

PanicStrike:
Razlika u punjenju? Ako imas punjac koji puni 6AH po 1 satu, i imas akumulator od 4AH punis ga 1h da se full napuni, a ako imas akumulator od 9ah punis ga do 2h..
Sve ti zavisi od punjaca  :frajer:

pralas:

--- Citat: PanicStrike - 04 Svibanj, 2010, 20:14:02 ---Rekli su mi da stavim akumulator da se puni 12 sati pa onda na skut. Sad se puni pa cemo videti  :dontknow:

Ako ne onda novi...

--- Kraj citata ---
ako je novi akumulator i ti sipas kiselinu u njega kada ga kupis,onda nema potrebe za punjenjem nego ga treba ostaviti pola sata da ostoji i onda staviti u skut...
tako su meni rekli,i akumulator radi za svaku pohvalu... :icon_thumright:

PanicStrike:
Ovaj sto se puni je stari.. Pokusacu  :toothy12: ako ne sutra dolazi novi  :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju