Tehnički kutak > Blokade
derbi gp1 50 racing, bez blokada čudno ponašanje...
igor.sb:
--- Citat: cocobill - 23 Kolovoz, 2007, 20:41:30 ---Nisam mjerio, to sam odvozio na jednoj drituri kada sam se vraćao sa skidanja blokada, bila je i kolona ali mi se čini da je povukao dosta brzo.
--- Kraj citata ---
onda dobro
ma mislio sam ako mu slucajno treba puno dok navuce na 70, onda bi bila opcija ne skinuta blokada na spuhu
pitaNS:
--- Citat: cocobill - 23 Kolovoz, 2007, 20:01:40 ---pitaNS, da li se tvoj razradio i da lii sada ide normalno?. Ako neko ima racing verziju da li mi može barem onako odoka opisati kako njemu ide.
--- Kraj citata ---
jeste sad je ok, mislim ne mogu više ni očekivati od full serijale- do 70 kmh navuče istom snagom i onda preko toga slabije..... do max 80 kmh...mislim da je to skroz realno!!!
speed:
--- Citat: pitaNS - 24 Kolovoz, 2007, 13:46:04 ---
--- Citat: cocobill - 23 Kolovoz, 2007, 20:01:40 ---pitaNS, da li se tvoj razradio i da lii sada ide normalno?. Ako neko ima racing verziju da li mi može barem onako odoka opisati kako njemu ide.
--- Kraj citata ---
jeste sad je ok, mislim ne mogu više ni očekivati od full serijale- do 70 kmh navuče istom snagom i onda preko toga slabije..... do max 80 kmh...mislim da je to skroz realno!!!
--- Kraj citata ---
znaci tvoj problem se rijesio
pitaNS:
pa jeste se rešio al sad mi se javlja novi problem...skupiti pare za neki auspuh i još neke sitnice... :laughing7: :laughing7:
Damir 2T:
--- Citat: cocobill - 23 Kolovoz, 2007, 20:01:40 ---Ova zadnja slika sa grafom se odnosi na 'Open' verziju, ja imam racing koji je nešto jači. Ok, poslušat ću savjete pa neka se najprije razradi remen. pitaNS, da li se tvoj razradio i da lii sada ide normalno?. Ako neko ima racing verziju da li mi može barem onako odoka opisati kako njemu ide.
--- Kraj citata ---
Ja sam sa svojim zadovoljan ide 80-85 za sve preko toga trba vjetar u ledja i dugacka nizbrdica moze bit i blaga,i jos se stopis sa motorom i na cukici pise 95 :toothy9: :notworthy: ali po gradu do 80 jel nema vise mjesta :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju