Tehnički kutak > Blokade
derbi gp1 50 racing, bez blokada čudno ponašanje...
cocobill:
Nakon skidanja blokada ( prsten na variomatu, auspuh i preštelavanje karburatora )
skuter ide odlično, ali se na usponima čudno ponaša.
Na usponu krene živo i drži jedno vrijeme a onda padne brzina i na manje nego kad je imao blokade ili
krene odmah sporo. Serviser kaže da se ipak treba remen malo razraditi i da će sve biti ok nakon otprilike 300 km.
Da li je neko imao takva iskustva.
Hvala na pomoći
ivanm:
treba lakše rolice..
često se događa da po skinutim blokadama skuter gubi okretaje uz brijeg..
negdje su u servisima znali olakšavati rolice, ali pola grama lakše do eventualno gram riješilo bi problem..
cocobill:
to mi je i ponudio serviser ali s time da će krajnja brzina biti manja. Meni je išao 70 i imao sam osjećaj da može i više, mali mi kaže da mu ne ide brže od 60 ?? Malo mi je čudno sve to s obzirom na snagu tog skutera.
igor.sb:
--- Citat: cocobill - 22 Kolovoz, 2007, 21:05:31 ---to mi je i ponudio serviser ali s time da će krajnja brzina biti manja. Meni je išao 70 i imao sam osjećaj da može i više, mali mi kaže da mu ne ide brže od 60 ?? Malo mi je čudno sve to s obzirom na snagu tog skutera.
--- Kraj citata ---
i treba vise, dok ne bude isao 80, nesto ne stima
a tko je mali?
cocobill:
eto ga:
ja sam čuo da Derbi GP1 ide 95 km/h, sada dali je to radi toga jer ima sve roline lakše....
začudio sam se kada sam ga vozio i primjetio da ide malo sporo za 7,5 ks, prijatelji mi govore da ga treba razradit, ali koliko mu treba, skuter uopće ne ide kako traebe za 7,5 ks
šta da učinimo, savjet?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju