Tehnički kutak > Tehnička pitanja
sf-pločice
luna500rr:
36x46, pasu od dosta skutera, s puno dragstera, svakog pezo skutera, piaggio diesisa, mozda cak i od btqt-9...
Od drugih piaggia nepase, od npr nrga su vece par mm...
U lune su dosta vece, mislim 6cm u sirinu...
Nemoj kociti snjima unistit ces disk, vidi kod stare benzinske u domagoja, on moze naruciti bilosto tipa klip, karike, pakne, svjecic, a nece biti skupo, mozda ces cekati tjedan najvise :hello:
zmijavci:
a onda ok..nego zadnji san disk vec sjeba..sta cu s njin...triba kupovat novi ili
luna500rr:
--- Citat: zmijavci - 03 Svibanj, 2010, 16:42:46 ---a onda ok..nego zadnji san disk vec sjeba..sta cu s njin...triba kupovat novi ili
--- Kraj citata ---
Usporedi svoj zadnji i bilokoji simin na malagutiju, pokusaj kociti s malagutijem i vidit ces da je tvoj jako dobro stanje, samo gledaj da nije pretanak, mislim da nesmje biti ispod 2,5 ili 3mm?
zmijavci:
je to ..ali sad gledan i prvi i zadnje po njima ko neke grudice...ma jbnti sto ja prije ne promine plocice sad cu morat i diskove ajmeeeeee
luna500rr:
--- Citat: zmijavci - 03 Svibanj, 2010, 16:53:49 ---je to ..ali sad gledan i prvi i zadnje po njima ko neke grudice...ma jbnti sto ja prije ne promine plocice sad cu morat i diskove ajmeeeeee
--- Kraj citata ---
ma nemoras, vidio sam prije dan dva, bas sam obratio pozornost na zadnji disk i ok je stanje, samo zamjeni plocice...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju