Tehnički kutak > Tehnička pitanja

help _ guši se

<< < (4/5) > >>

JogFromYamaha:
ako imas dellorto onda se da naruciti prek glavnog zastupnika koji je u splitu ako se ne varam
ja sam narucival vec dihtunge, poklopac i slajder gasa za sp180 ako nemozes naci javi se pa cu ja pogledat za br telefona pa ti dam

mario.m:
nje delorto, webber je gore

JogFromYamaha:
dellorto ti je kupio weber ili obrnuto ali znam da se da sve nabaviti daj samo mi na pm posalji sliku djelova koje trebas pa ti ja javim kolko dodu djelovi

nostra:
prije godinu dana sam imao webera 12-na ovom runneru dok je bio serijala,nakon čišćenja nikako uštelat,uglavnom nitko tko god da je probao poštelati nije uspio...
PS-s tim šarafićima na karbu za smjesu i ler gas se igraš samo za fino podešavanje koje se radi na kraju kad sve ostale režime rada uštelaš...ako nije prirubnica onda je karb-za početak novu diznu za 2-4 broja veću pa probaj tako...
i ispuši nakon pranja u bengi karburator kompresorom da svu prljavštinu izbaciš van...

gnjida-spojler:
pogledaj dali ti je na airboxu onaj dihtung na mjestu,jer se meni dogodilo na mom nrg-iju da se gusio na pun gas.stegni sve sarafice od airboxa,samo pazi da ne zeznes navoj,stavi na mjesto i na kraju kad stavljas onu cjev sta ide od karba na airbox pazi da nema lufta izmedju nje i arboxa.....ili cak vidi da nemas rupicu negdje na cjevi ili boxu....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju