Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Torque Driver Malossi
Ghoul:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 23:49:34 ---posto imas piaggio nabavis si od novijeg modela polutke, ali zar ti nebi trebao imati skoro pa ravne vodilice?
--- Kraj citata ---
stari moj, runner mi je 2003. godiste, a imam polutke na kojima pise datum proizvodnje 1998. :angry7:
negdje na 3/4 duzine (odokativno) samo onak zavoj, promjena kuta je poprilicno velika! uzasno je tesko ustelat ovaj sad setup jer je jako osjetljiv na promjene obrtaja...dok je base mogel sa svojim okretnim momentom progurat tu rupu...
SlowRider:
--- Citat: Ghoul - 03 Svibanj, 2010, 00:32:08 ---stari moj, runner mi je 2003. godiste, a imam polutke na kojima pise datum proizvodnje 1998. :angry7:
negdje na 3/4 duzine (odokativno) samo onak zavoj, promjena kuta je poprilicno velika! uzasno je tesko ustelat ovaj sad setup jer je jako osjetljiv na promjene obrtaja...dok je base mogel sa svojim okretnim momentom progurat tu rupu...
--- Kraj citata ---
onda trazi novije polutke, jeftinije je, mislim da idu sa hyper pro masinama
Drnda:
nabavis novi tip polutki za 200 kn skoro ravan kut imaju i pasu umjesto tih.. samo matica kojom se stezu ne pase sa starih na nove..
Ghoul:
hmmm...nove u ducanu kostaju 200 cuna il neke rabljene? jer mi je to nekak malo za tvornicki dio...
mislim, imam ja hyper2pro masinu i sve to, ali tvornicki jos kad je serijana bil deblokirana, me par ljudi pitalo dal imam kakav kit il nest slicno gore jer je ispaljival ko iz topa na startu, a poslije na 50 do 65 :drunken_smilie:
Drnda:
polovno je toliko, obicno je oko 200 kn, to je samo na novom runneru, nrgu i tim, tj iza 7 mjeseca 2005 mislim.. kada skines onaj poklopac na njima skuzis ogromnu razliku.. imam cak negdje i slike u nekoj temi u tehnickim pitanjima moju, pogle kako izgleda, upisi u trazilicu polutke ili tako nesto pa ce izbaciti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju