Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP1 50 Open ili Gilera Runner

<< < (6/14) > >>

PanicStrike:

--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Svibanj, 2010, 14:20:28 ---po meni uzeti novo ima dosta prednosti  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ima ima... Za polovno nikad ne znas, moze on reci da nije nikad padano ali sve se sredi pa se ni ne vidi dal je padao, al to manje vise  :dontknow:
Uglavnom kad kupis novo imas i garanciju i mozes ti lepo razraditi motor, ipak novo je novo  :skuter3:

Hrvoje_40:

--- Citat: istipa622 - 06 Svibanj, 2010, 14:24:15 ---koji onda,Derbi ili runner   :icon_scratch:  ;D

a šta se mene tiče od ova dva ja bih uzeo runnera...
I mislim da ovo nije previše pozitivno što je mašina pomaknuta naprijed jer mu je time zadnji kraj puno olakšan i iz iskustva znam da ga jebacki nosi u svakom malo jacem zavoju ako se brže dopeljaš...pricam o derbiju gp1 50 racing...  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
odluka će biti teška jer su oba jako lijepa skutera, cca isto koštaju  ;D
morat ću sjest i na jedan i na drugi pa vidit  :icon_thumright:

marko.p:
takvih sam i ja problema imao pa uzeo Derbi gp1 open...sad se nebi ni dvoumio....ni jedan skuter nije kao Derbi..pitaj Eladia ako se već nije izjasnio, on se razumije malo više od svih zajedno tu na  forumu

istipa622:

--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Svibanj, 2010, 14:27:43 ---odluka će biti teška jer su oba jako lijepa skutera, cca isto koštaju  ;D
morat ću sjest i na jedan i na drugi pa vidit  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma ovo pitanje Derbi ili runner je bilo prvenstveno za PanicStrike-a jer prvo pise da je runer bolji pa onda post poslije da je derbi puno bolji od runnera...
al dobro nema veze  :laughing7:

PanicStrike:
 :toothy9: ja sam rekao da je po meni runner udobniji..  i ostajem na tome  :icon_thumright:
Ali onda kad sam cuo da uzima novo, posto mi novi runner nije bas nest, onda bolje derbi.. procitaj sve 3 puta pa ce ti biti jasnije  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju