Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 50 Open ili Gilera Runner
wonderkid:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 02 Svibanj, 2010, 19:35:12 ---Sad je piaggio uvoznik za derbija ima djelova. Nemoj pisat bezveze da nema. :frajer:
--- Kraj citata ---
nisam na to mislio da nema djelova novih,nego ovako rabljenih jer jako rijetko vidim derbiju na terenu dok se dosta runera prodaje u djelovima a znamo koliko kostaju novi djelovi u servisu pa ti vidi
Hrvoje_40:
--- Citat: ivan pralas - 02 Svibanj, 2010, 17:56:17 ---hrvoje kako lakat? :icon_thumright:
evo ovako posto imaju iste masine performanse su iste,ali ja bi uzeo derbi nekako mi je originalniji i nema ga na svakom koraku kao runnera...navodno derbi ima losije plastike ali i lakse ide i zavoj,neudobniji je od runnera...a nezz sve je to tu negdje ali dajem glas derbiju :toothy12:
--- Kraj citata ---
još jedno pitanje :redface:
koja je razlika između GP1 Open i GP1 Racing :dontknow:
PanicStrike:
Koji god da uzmes ili Derbi ili gileru oba su dobra... Po meni je Runner bolji zato sto je udobniji :icon_thumright:
Hrvoje_40:
--- Citat: PanicStrike - 06 Svibanj, 2010, 08:57:36 ---Koji god da uzmes ili Derbi ili gileru oba su dobra... Po meni je Runner bolji zato sto je udobniji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
probat ću i jedan i drugi ;D
PanicStrike:
--- Citat: Hrvoje_40 - 06 Svibanj, 2010, 09:01:14 ---probat ću i jedan i drugi ;D
--- Kraj citata ---
Tako je najbolje, a kupujes novi ili polovan?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju