Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Multivar trga radilicu??

(1/11) > >>

ToNYGP1Racing:
Razmisljam o kupnji Malossi multivara za svog derbija, ali su mi rekli da multivar trga radilicu i da je bolje uzet polini speed control..

Zanima me koliko ima slucaja da je nekome otisla radilica s multivaramo? Naravno od 125 kubika, pa nadalje..

speed:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 02 Svibanj, 2010, 17:45:57 ---Razmisljam o kupnji Malossi multivara za svog derbija, ali su mi rekli da multivar trga radilicu i da je bolje uzet polini speed control..

Zanima me koliko ima slucaja da je nekome otisla radilica s multivaramo? Naravno od 125 kubika, pa nadalje..

--- Kraj citata ---
nekima ode za 5000 km.....a nekima puno kasnije....a bolje ti je da ga ne stavis....

ToNYGP1Racing:

--- Citat: speed - 02 Svibanj, 2010, 17:48:29 ---nekima ode za 5000 km.....a nekima puno kasnije....a bolje ti je da ga ne stavis....

--- Kraj citata ---
Nego kaj 2.? Speed control?  :)

speed:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 02 Svibanj, 2010, 18:23:33 ---Nego kaj 2.? Speed control?  :)

--- Kraj citata ---
pa dobar ti je i serijski....a ako imas viska love onda speed kontrol :icon_thumright:

burekdiller:
ja iam multivar hehe a negdje 4 i pol tkm ima na vxu i radilica mi je sad odustala vise ni nema zubica tako da ne preporucam ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju