Općenito > Generalno o skuterima
piaggio nrg ili yamaha aerox ??
SRAD:
--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 22:38:36 ---posto uzimas novi skuter prednost ima nrg..... ovo talijan ili japa zaboravi, MR. CHEN je prisutan tako da je to sve Kina, ne mislim na otpad tipa skuteri vrijedni kao Yasuni ;D, ali prije skoro 10-ak godina se moglo pricati o kvaliteti, s tim da je tada Yamaha bila kvalitetniji proizvod i onda se moglo reci Italija/Japan (zna se sto je kvalitetnije)
--- Kraj citata ---
Aerox se nikada nije proizvodio u japanu i nema nikakve veze s njim, ali stoji činjenica da su stariji modeli bili puno kvalitetniji. Isto važi i za NRG samo što je kod njega mašina i dalje dobra te se još uvijek koriste Dellorto karburatori ali zato kočiona kliješta i plastike su malo nekvalitetnije naspram starijim modelima(MC2, MC3).
walkay:
Ja sam za NRG, lijep i udoban skuter! :icon_thumright:
x-lite:
nrg :icon_thumright:
svi razlozi zasto njega su gore vec navedeni :)
PROOF:
uzmi roxa i to jos neku replicu sa obrtajkom,zadnjim plinskim amortizerom i brembo klijestima i peglaj :D
SlowRider:
--- Citat: SRAD - 03 Svibanj, 2010, 13:54:27 ---Aerox se nikada nije proizvodio u japanu i nema nikakve veze s njim
--- Kraj citata ---
to je istina, samo sam se krivo izrazio jer sam htio usporediti talijansku kvalitetu i onu japansku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju