Općenito > Generalno o skuterima

piaggio nrg ili yamaha aerox ??

<< < (3/5) > >>

_r0bi_:
...ja imam nrga....i pre zadovoljan sam...sto se tice svega...na nis nemam primjedbe...jedino sto nema za suvozaca prikladno mjesto za uhvatit se....al ima i to prednosti...cure koje se budu vozile s tobom morat ce se za tebe hvatat...... :laughing7: :icon_thumright:
...a na roxu bi nazuljale dupe pa se nebi vise vozile s tobom :icon_biggrin:

...ja sam tu negdi cca...180cm i kusur...i meni do'ro... :icon_thumright:

ikojekralj:
znači padoše u vodu priče o lošoj kvaliteti nrg-a....neka drago mi je, hehehe imaš pravo za cure :PP mislim da idem na nrg-a !

_r0bi_:

--- Citat: ikojekralj - 02 Svibanj, 2010, 22:26:13 ---znači padoše u vodu priče o lošoj kvaliteti nrg-a....neka drago mi je, hehehe imaš pravo za cure :PP mislim da idem na nrg-a !

--- Kraj citata ---

....hahhahah pa da sta ja znam,ja sam ti reko svoje misljenje... :laughing7:
....gle cuj dijelova fala bogu ima i nije ih problem nac...a i cijene su ok... :redface:
...o roxu neznam nista i u to se ja nebi petljo al sto se tice nrga....prst gore :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: ikojekralj - 02 Svibanj, 2010, 22:20:30 ---sad si mi pobudio sumnju s ovim =/ ... :PP šta ti misliš? talijana ili japanca ?

--- Kraj citata ---

posto uzimas novi skuter prednost ima nrg..... ovo talijan ili japa zaboravi, MR. CHEN je prisutan tako da je to sve Kina, ne mislim na otpad tipa skuteri vrijedni kao Yasuni  ;D, ali prije skoro 10-ak godina se moglo pricati o kvaliteti, s tim da je tada Yamaha bila kvalitetniji proizvod i onda se moglo reci Italija/Japan (zna se sto je kvalitetnije)

_r0bi_:

--- Citat: SlowRider - 02 Svibanj, 2010, 22:38:36 ---posto uzimas novi skuter prednost ima nrg..... ovo talijan ili japa zaboravi, MR. CHEN je prisutan tako da je to sve Kina, ne mislim na otpad tipa skuteri vrijedni kao Yasuni  ;D, ali prije skoro 10-ak godina se moglo pricati o kvaliteti, s tim da je tada Yamaha bila kvalitetniji proizvod i onda se moglo reci Italija/Japan (zna se sto je kvalitetnije)

--- Kraj citata ---

:notworthy: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju