Općenito > Generalno o skuterima
piaggio nrg ili yamaha aerox ??
ikojekralj:
molio bih pomoć,mane i vrline jednog i drugog,i vaše mišljenje kojeg da kupim (novog uzimam ne polovnog) hvala unaprijed :help:
wonderkid:
Aerox-lijep dizajn i dobre performanse,dobra voznost,velika servisna mreza i lakoca nabave zamjeniskih djelova-neudobnost,nije za visoke ljude i nema mjesta za suvozaca,toliko o roxu
ForRace3:
Opcenito vise volim Piaggio masine, pa tako i NRG-a...pa dajem prednost njemu..a za ostalo, udoban za vozaca i suvozaca, taman tvrd koliko treba jedina mana nema drzac za suvozaca....
a Aerox-dizajn i vozne osobine ali neudoban kako za vozaca i suvozaca....
A za dijelove nabavis bez problema kako za Minarelli masine (Rox) tako i za Piaggio (Nrg)...
ikojekralj:
e da čuo sam da je poprilično neudoban rox, kolko je to vidljivo ? mislim dali se osjeti to ? a i jedan novi problem je što sam čuo da se piaggo pretežito dosta kvari sad kolko je to istina =S općenito znam da talijani imaju uvjek lijep dizajn a nekakvu osrednju kvalitetu
Ivan_sf_2:
--- Citat: ikojekralj - 02 Svibanj, 2010, 22:04:03 ---e da čuo sam da je poprilično neudoban rox, kolko je to vidljivo ? mislim dali se osjeti to ? a i jedan novi problem je što sam čuo da se piaggo pretežito dosta kvari sad kolko je to istina =S općenito znam da talijani imaju uvjek lijep dizajn a nekakvu osrednju kvalitetu
--- Kraj citata ---
Krivo si čuo ovo za piaggio on se baš i ne kvari,najkvalitetniji motori uz minarelli :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju