Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia Sr 70...koji sekundar staviti?

(1/3) > >>

frki22:
Znaci ovako trenutni setup je ovaj :

Masina - Tp trophy 70, Dellorto 19, Yasuni City R, Sceed 42 Radilica

Prijenos - Malossi Multivar 2000, Rolice 6.2g, Malossi Overrange Long Remen, Malossi MHR Polutke, Centralni Feder Malossi Bijeli, Hebo Racing Kvacilo sa zelenim hebo federima, RMS zvono.

Skuter ide po gps-u nekih 95, start je fenomenalan, ubrzanje do cca 80 odlicno, htio bi mu staviti veci sekundar 15 do 20 % produljenje, dali bi po vama to ova masina sa ovim prijenosom izdrzala bez problema, a da ne izgubim nesto znacajno na ubrzanju? Dali bi ako se postavi veci sekundar bilo pozeljno promjeniti centralni feder i stavitit nesto tvrdji mozda zuti malossi, i dali stavitit mozda i lakse rolice?

Drnda:
ja bi stavio onaj od 13% dulji.. a onda treba postelati prijenos nanovo jer su drugaciji okretaji u pitanju, mislim da ces izgubiti nesto na startu ipak, nego malen je taj top speed nekako, jer ekipa sa istim setupom ima od 100 do 105 po gpsu

frki22:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Svibanj, 2010, 01:22:21 ---ja bi stavio onaj od 13% dulji.. a onda treba postelati prijenos nanovo jer su drugaciji okretaji u pitanju, mislim da ces izgubiti nesto na startu ipak, nego malen je taj top speed nekako, jer ekipa sa istim setupom ima od 100 do 105 po gpsu

--- Kraj citata ---

Znam da bi ovaj setup trebao jos dati, kad sam imao serijski remen sa original polutkama i mutivarom mislim da je krajnja bila nesto malo visa, kad sam stavio mhr polutke sa ovarrange remenom dobio sam brdo na startu i ubrzanju, ali sam cini mi se malo krajnju samnjio, mislim da bi produljenjem rjesio sve a izgubio nesto sitno na ubrzanju.

gokiSP:
Može to podnesti 22% (nisam siguran ima li za minarelli 22%)

pralas:
ali sto vece produljenje stavis gubis na ubrzanju,i to ces osjetiti...i obavezno onda lakse rolice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju