Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Cudo od djeteta
corky:
iz cijele priče vidi se da se dečko nije oznojio za taj skuter .... ostaviti svoj motor na cesti to mi pari kao ostaviti dio sebe... lako je sa tuđim k... gloginje mlatit kad bude on zaradio taj skuter znat će ga čuvati i cijeniti..
Obično takvi papci ubrzo kupre RR -a i pošto su veliki motoristi za til čas imamo novosti u rublici R:I:P
Giga:
--- Citat: Nikon - 22 Kolovoz, 2007, 15:25:37 ---stavit retrovizore a ne se vrtit oko sebe
--- Kraj citata ---
--- Citat: Mr J - 22 Kolovoz, 2007, 15:18:51 ---to je jedan na 1000...
--- Kraj citata ---
Potpisujem obojicu...
Imao je jako puno sreče... :notworthy:
ChRiStIaN:
ah sta ces...vise srece drugi puta :icon_biggrin:
Genesis051:
--- Citat: corky - 06 Rujan, 2007, 23:02:27 ---iz cijele priče vidi se da se dečko nije oznojio za taj skuter .... ostaviti svoj motor na cesti to mi pari kao ostaviti dio sebe... lako je sa tuđim k... gloginje mlatit kad bude on zaradio taj skuter znat će ga čuvati i cijeniti..
Obično takvi papci ubrzo kupre RR -a i pošto su veliki motoristi za til čas imamo novosti u rublici R:I:P
--- Kraj citata ---
:laughing7: :frajer: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Genesis051:
--- Citat: KicHo7 - 07 Rujan, 2007, 19:36:39 ---ah sta ces...vise srece drugi puta :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Imao je neslućeno veliku sreću !!!
Ali sam zamalo siguran da je nije niti upola svjestan !!!
Tko mari razbijeni skut, kad je ostao "u jednom komadu" nakon takvog pada...
Poznavajući sebe (sudeći po sebi), znam da je u tim godinama najpresudnija sreća... nema tu pameti, ni iskustva... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju