Tehnički kutak > Tehnička pitanja
servis
pralas:
veliki remen ti je kod variomata i kvacila,a mikroremen sluzi da bi pumpa za ulje radila i ako on pukne zariba ti skut,cijen je oko 100kn...
kad izvadis katalizator imao bi drugaciji zvuk,malo bolje ubrzanje i mozda krajnju...
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 03 Svibanj, 2010, 13:53:38 ---veliki remen ti je kod variomata i kvacila,a mikroremen sluzi da bi pumpa za ulje radila i ako on pukne zariba ti skut,cijen je oko 100kn...
kad izvadis katalizator imao bi drugaciji zvuk,malo bolje ubrzanje i mozda krajnju...
--- Kraj citata ---
...dopusti da te ispravim kolega....zaboravio si rec da mikroremen ili mali remen pogoni uljnu i vodenu pumpu...a ne samo uljnu :frajer:
...a sto se tice njegove cijene...."Javorovic" Osijek...cijena mikroremena je 48kn....ja prosle godine mijenjo... :jerk:
:notworthy: :icon_thumright: :notworthy:
pralas:
moj bed :icon_thumright:
a za cijenu,sad je netko kupovao taj mikroremen i napisao da je 100+kn :dontknow:
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 03 Svibanj, 2010, 19:55:31 ---moj bed :icon_thumright:
a za cijenu,sad je netko kupovao taj mikroremen i napisao da je 100+kn :dontknow:
--- Kraj citata ---
...heh ma nije problem :laughing7:
...a krivo je taj neko napiso...ili su ga gadno svaljali...nesto od tog dvoje je :laughing7: :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 03 Svibanj, 2010, 20:16:28 ---...heh ma nije problem :laughing7:
...a krivo je taj neko napiso...ili su ga gadno svaljali...nesto od tog dvoje je :laughing7: :icon_thumright:
[/quote
:toothy9:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju