Tehnički kutak > Tehnička pitanja
servis
x-lite:
70-75 je malo premalo da ide.trebo bi ic bar 85 a sta se tice plocica one skripe zato sta su pretvrde a onaj cudan zvuk ti se mozda javlja zato sto plocica vise ni nema a sta se tice filtera njega samo malo operi u benzinu i ispusi na zrak ili ga ostavi da se osusi i ko novi je
NRG_Power:
--- Citat: x-lite - 01 Svibanj, 2010, 19:48:07 ---70-75 je malo premalo da ide.trebo bi ic bar 85 a sta se tice plocica one skripe zato sta su pretvrde a onaj cudan zvuk ti se mozda javlja zato sto plocica vise ni nema a sta se tice filtera njega samo malo operi u benzinu i ispusi na zrak ili ga ostavi da se osusi i ko novi je
--- Kraj citata ---
znaci samo da ga stavim u benzin i to e to
i ispuvat ga kasnije zrakom
jer negdi sam citao da ga se opere vodom i samponom i da ga se osusi krpom i zrakom ispuse i da ga se uroni u 50%-tnu mjesavinu ulja i benzina i da istisne se ulje i da se ocidi
NRG_Power:
a to u vezi kocnica kako se moze napravit da zadnja ne skripi a prednja ima neki zvuk kao ccc ili tttt nesto tako
a u vezi brzine kako bi s eto moglo napravit jeli to ima nesto do auspuha jer ja mislim da ga on gusi totalno ja mislim da bi ga tribalo ocistit skroz
x-lite:
plocice ak neces da ti skripe trebas kupit nove koje su mekse pa nece skripit i cvilit a auspuh ga vrlo vjerojano gusi jer ima katalizator koji se mozda jos dodatno zastopao od ulja
filter samo dobro operi u benzinu i osusi i toe to :icon_thumright:
ivanm:
na mom nrg-u se prvom vlasniku zaštopao spuh na 5000 km, nije išo iznad 60 km/h al je bio pod garancijom još i montirali mu novi i sve je bilo 5..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju