Tehnički kutak > Garaža

fox f15

<< < (4/9) > >>

mario_f15:

--- Citat: SPecial - 04 Svibanj, 2010, 00:49:06 ---Vozit ce. I meni je tako radio dok sam cekao da dođe gljiva. Nema uopce problema.

--- Kraj citata ---

lol

vozit bez filtera....

hahahaaha....

nepricajte gluposti..

vozit ce on... samo koliko dugo.. ::)

--- Citat: miha_nrg - 04 Svibanj, 2010, 00:38:26 ---
ma dadada...to svi govore..a nitko ne zna pomoć kad neš treba..ne trebaju mi takvi komentari...hvala...;)....

--- Kraj citata ---

onda samo gas...  ::)

SPecial:
Carapa ima manju propusnost od gljive. U mojem slucaju,jer sam stavio carapu u duplo,dakle 4 "pregrade".

mario_f15:

--- Citat: SPecial - 04 Svibanj, 2010, 01:06:40 ---Carapa ima manju propusnost od gljive. U mojem slucaju,jer sam stavio carapu u duplo,dakle 4 "pregrade".

--- Kraj citata ---
nigdje ne pise da je stavio čarapu.... ::)

--- Citat: miha_nrg - 02 Svibanj, 2010, 17:13:49 ---stavio sam diznu 96....maknuo filter i išo đirat.....i ide odlično...ali....stavit ću onu polini glavu sa kapicom...i poštelat to kako treba...ali jedan je problem....uopće ne želi u brdo ić...počne se gušit...=///

--- Kraj citata ---

SPecial:
Sad sam vidio da je to bila sala. A nece mu nista biti zbog tih 2,3 km sto je napravio,a jos mu je usis skriven pod plastikama.

miha_nrg:
vozio sam piaggio nrg extreme sa najlončarapom i onom tankom mrežicom preko...i nikada nije bilo problema...tako sam prešo preko 2 tisuće....tako da ne vidim razlog filozofiranja...;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju