Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

skuterima po okolici dubrovnika

<< < (2/2)

Punisher:
Al si posjedio pred kompjuterom dok si sve slike podigao na server  :laughing7:

Što se putovanja tiče... svaka čast  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

fjaka:

--- Citat: eladio - 22 Kolovoz, 2007, 18:00:44 ---..nice , uglavnom sto manji skuter/motor to je veci podvig  jel  :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa i je :)
samo me strah voziti magistralom svakakih ima za volanom još da negdje stradam,
ali ne svacam one koji ne biciklama putuju, pa on je u jednoj turi barem 10 puta u zivotnoj opasnosti

--- Citat: Punisher - 22 Kolovoz, 2007, 19:59:50 ---Al si posjedio pred kompjuterom dok si sve slike podigao na server  :laughing7:

--- Kraj citata ---
vec sam sjed ;) ali nije to od UL slika  :icon_biggrin:
pogledaj uputu sto sam napisao o UL slika na imageshack server dovoljan je samo jedan drag and drop  :laughing7:
http://www.du-moto.com/forum/index.php?topic=4.msg10602#msg10602

ALONSO:
ja san baš prid koji dan pita oče ko do dubrovnika da odvrtimo đir, tribali ste se prije javiti... sad neman viš elove (štedi se za motor :toothy9:)

e a fjaka, znate li hoče li što biti od susreta na biokovu (ako se dobro sječam o biokovu se radilo) i susreta dubrovčana i prijatelja iz smk predatora, joke 1311 je to bija dogovarao ali dugo se nije ništa pričalo o tome pa evo sada koristim priliku da poitam postoji li mogučnost da bude nešto od toga :icon_biggrin: :laughing7:

Punisher:

--- Citat: fjaka - 22 Kolovoz, 2007, 22:46:14 ---
--- Citat: eladio - 22 Kolovoz, 2007, 18:00:44 ---..nice , uglavnom sto manji skuter/motor to je veci podvig  jel  :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa i je :)
samo me strah voziti magistralom svakakih ima za volanom još da negdje stradam,
ali ne svacam one koji ne biciklama putuju, pa on je u jednoj turi barem 10 puta u zivotnoj opasnosti

--- Citat: Punisher - 22 Kolovoz, 2007, 19:59:50 ---Al si posjedio pred kompjuterom dok si sve slike podigao na server  :laughing7:

--- Kraj citata ---
vec sam sjed ;) ali nije to od UL slika  :icon_biggrin:
pogledaj uputu sto sam napisao o UL slika na imageshack server dovoljan je samo jedan drag and drop  :laughing7:
http://www.du-moto.com/forum/index.php?topic=4.msg10602#msg10602

--- Kraj citata ---
A i to  :laughing3: , ali zapravo sam prvotno mislio na provedeno vrijeme za kompjuterom - nasjedio, jbg moram početi sporije pisati jer mi glava ne stigne razmišljati :rofll:

fjaka:

--- Citat: ALONSO - 23 Kolovoz, 2007, 17:45:45 ---ja san baš prid koji dan pita oče ko do dubrovnika da odvrtimo đir, tribali ste se prije javiti... sad neman viš elove (štedi se za motor :toothy9:)

e a fjaka, znate li hoče li što biti od susreta na biokovu (ako se dobro sječam o biokovu se radilo) i susreta dubrovčana i prijatelja iz smk predatora, joke 1311 je to bija dogovarao ali dugo se nije ništa pričalo o tome pa evo sada koristim priliku da poitam postoji li mogučnost da bude nešto od toga :icon_biggrin: :laughing7:

--- Kraj citata ---

eh nemam ja trenutno nista jace od stalker 50, prodo x8 proljetos
ali na jesen zimu se uzima nešto, još ni sam ne znam sto cu... neki maxi skut 400+ ili motor novi/polovni (vstrom kle cbf600s pegaso...)
ma u mukama sam teškim, samo sto ja vec imam spremne solde za motor  :icon_biggrin:

a samo vi dodjite docekat cemo vas :)  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju