Općenito > Slike i filmovi o skuterima
SLIKE DUBRAWINIH MOTORA
DUBrawa:
nedjelja u 16 mi se sviđa ali sta nemozes prije? Pa do tad cu vec vjerojatno imat kabal i slike na kompu....
robert:
--- Citat: DUBrawa - 27 Kolovoz, 2007, 20:01:23 ---nedjelja u 16 mi se sviđa ali sta nemozes prije? Pa do tad cu vec vjerojatno imat kabal i slike na kompu....
--- Kraj citata ---
ne jer radim i nikad nisam prije 6 sati doma osim subotom i nedjeljom
Mr J:
--- Citat: DUBrawa - 27 Kolovoz, 2007, 19:53:22 ---Nisi mi daleko :icon_biggrin: . A skoro svaki dan idem nesto do velike gorice po neke djelove i tako ... Idem preko resnika. Nije daleko......
--- Kraj citata ---
Ajde sutra navrati do Ivanje Reke, ja cu uslikati pilu i staviti gore... :D
I svi ce onda biti sretni i zadovoljni... :icon_thumright:
P.A.L.A.C:
--- Citat: Mr J - 27 Kolovoz, 2007, 20:30:15 ---
--- Citat: DUBrawa - 27 Kolovoz, 2007, 19:53:22 ---Nisi mi daleko :icon_biggrin: . A skoro svaki dan idem nesto do velike gorice po neke djelove i tako ... Idem preko resnika. Nije daleko......
--- Kraj citata ---
Ajde sutra navrati do Ivanje Reke, ja cu uslikati pilu i staviti gore... :D
I svi ce onda biti sretni i zadovoljni... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
eeeee ti si iz Reke???
kuuul ja budem u resniku kod bake malo malo, to je cca 5 min voznje od bake, ustavri znas i sam. dolazio sam tamo s ekipom igrat nogomet u ivanju reku. :headbang:
Mr J:
--- Citat: P.A.L.A.C - 27 Kolovoz, 2007, 20:33:30 ---eeeee ti si iz Reke???
kuuul ja budem u resniku kod bake malo malo, to je cca 5 min voznje od bake, ustavri znas i sam. dolazio sam tamo s ekipom igrat nogomet u ivanju reku. :headbang:
--- Kraj citata ---
Ajde javi kada ces biti... dam ti br. mobitela pa se nadjemo... :icon_thumright:
P.S. MOzda nam DUBrawa da djir na pili...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju