Općenito > Slike i filmovi o skuterima
SLIKE DUBRAWINIH MOTORA
mrcina:
ja odustajem i žalim DUBrawu.
ipak je on još mali pa mu sve može oprostiti.
marko.p:
stvarno neznam,ta današnja mladež :sad3:
DUBrawa:
lol ljudi nisam ni skuzio ovu temu. Hvala vam sta ste otvorili temu za mene :icon_biggrin: . Prvo da napomenem nesto za foliranje :laughing7: . Da se foliram nebi se foliro sam baotianom i crossom jadnim tomosom nego sa pravom zvjeri. Nekim R-om. Znam da mi necete vjerovat hahaha :toothy3: :toothy12: . Sliko sam motore al frend nema kabal za taj fotič pa čekamo kabal :toothy3: :icon_biggrin: . Ko oce brzi dokaz moze skoknut do dubtrave pa si pogledat mototre in live da bude siguran :icon_biggrin: . Eto ko oce dogovorit cemo se da neko dode vidit. Usput Baotiana sam sredio stavio novi kit i preradio sam spuh pa bi ga mogo uvalit nekome od vas heheheheh ....
SF2osk:
--- Citat: vekyyy - 25 Kolovoz, 2007, 04:31:54 ---
--- Citat: vpucko - 24 Kolovoz, 2007, 12:47:19 ---eo dubrawa pm:
--- Citat: DUBrawa - 24 Kolovoz, 2007, 12:44:48 ---jbg. nije .... Ja sam nadrljo od varenja vario sam 4 sata bez maske sa jako male daljine...... Tako da cim ozdravim dobite slikice......
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
slusaj lik... da si vario 4 sata bez maske ti bi sada bio slijep... nebi komp mogao ni pogledat...dal ti uopce znas sta je 4 sata?? :confused5: i kad imas vec toliko motora mogao si kupit kakvu postenu masku za varenje :icon_scratch: aj sad cu ti ja rec nesto kao covik coviku... aj prestani izmisljat i pricat takve gluposti.. mislis da su ovdje neki ljude budale pa da ih mozes vozat? pa daj stani vec jednom i pitaj se zasto lazes? mozda mozes neku djecu od 2 godine muljati ali vidis ovdje ima ljudi koji kuze te tvoje forice
--- Kraj citata ---
istina je ja sam vario s co2 aparatom novim ujak kupio pa isli isprobat (aparat vari zivo i nezivo ..odredjujes debljinu kut vara materijal koji varis debljinu materijala ...ma strava...kostao je 12 iljada)eh da ...vario punih 15 minuta bez maske ali9 nisam neprestano gledaonego pikao po cijevi da vidim jel to sljaka sto se tice debljine materijala.....sve je supika bilo dok nisam zaklopio oci na 20-ak minuta..oci se stisle,suze,boli u p.m.(za moderatore private message)zavrsio u bolnici ma zivo sranje...to da si 4 sata vario to si stvarno glupost izvalio,nemam nist protiv tebe ni motora ja imam jedan ali vrijedan :laughing7:(da bas)ajde bibni te slike ipak da slinimo :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:hehe
DUBrawa:
dobro to se tako kaze al ono vario sam nekih 3 sata i naravno nisam gledo u to cjelo vrjeme. Samo dok zapocnem pa zatvorim oci. Inace sredivo sam prokleti auspuh. Al nakraju se je trud isplatio :icon_biggrin: . Zvuuk je preheben...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju