Općenito > Slike i filmovi o skuterima

SLIKE DUBRAWINIH MOTORA

<< < (22/28) > >>

igor.sb:
...inace kad ce te slike vise... :toothy9:

i ocu sliku one aprilije sr50 gp1 racing replika koja je imala 12konja seriska naravno  :laughing7:

robert:

--- Citat: igor.sb - 27 Kolovoz, 2007, 21:25:20 ---...inace kad ce te slike vise... :toothy9:

i ocu sliku one aprilije sr50 gp1 racing replika koja je imala 12konja seriska naravno  :laughing7:

--- Kraj citata ---
navodno mu je moja ponuda prekasno i da ce do vikenda imati sve za fotografiranje!
 :notworthy: :notworthy: :notworthy:

DUBrawa:
roberte  dogovoreno je   :icon_biggrin: ništa se ti ne brini. Nademo se onda u nedjelju ako prije ne dodu slike. inace mr.j mogli bi se nac i mi zato sta se stalno skoro vozikam tamo oko ivanj reke i resnika. Pa da das dir na trkacu hehehe  :toothy12:

mrcina:
jedino ako nabaviš crnca koji bu te u taljigama provezo ivanjom rekom

Mr J:

--- Citat: mrcina - 28 Kolovoz, 2007, 08:38:41 ---jedino ako nabaviš crnca koji bu te u taljigama provezo ivanjom rekom

--- Kraj citata ---

Bas to, jer trkac nije u voznom stanju... a kada sam jednom dao motor u ruke susjeda koji vozi nadrkanog tomosa... decko je stisnuo gas i motor ga digao na zadnji, pa se jedva izvukao da ne otrese i onda mi ga je vratio i rekao da on to nece voziti... hahaha... a sta ces, decko ima 60ak kila...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju