Tehnički kutak > Tehnička pitanja
2 fara zajedno s xenonom
ToNYGP1Racing:
--- Citat: dino_180 - 30 Travanj, 2010, 16:53:56 ---možeš to napravit ali dugo ti unutra ima drugačiji oblik onog zrcala i baca dalje snop i to bu ti ružno izgledalo.provjereno na gp1 250!
--- Kraj citata ---
MA en da stavim h4, nego da mi svijetle lijevi i desni far..
greenlite:
ak na nexusu jest tak da svijetle oba fara tj dugo i kratko (imal xenon) onda je vjerojatno moguče i na derbiju :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: greenlite - 30 Travanj, 2010, 19:57:03 ---ak na nexusu jest tak da svijetle oba fara tj dugo i kratko (imal xenon) onda je vjerojatno moguče i na derbiju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
OK. Sad sa javlja problem kako to napraviti da svijetle dva... :laughing9:
vktr:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 30 Travanj, 2010, 19:54:10 ---MA en da stavim h4, nego da mi svijetle lijevi i desni far..
--- Kraj citata ---
čovjek ti želi reći da su zrcala koja reflektiraju svijetlost drugačijeg oblika, reflektor za kratko nije isti ko i za dugo i izgledat će nesimetrično, dugo će bacat dalje i blještat će u oči a kratko će se vidit samo kak svjetli i izgledat će čudno
--- Citat: ToNYGP1Racing - 30 Travanj, 2010, 19:58:28 ---OK. Sad sa javlja problem kako to napraviti da svijetle dva... :laughing9:
--- Kraj citata ---
to je skoro najmanji problem od svega
PanicStrike:
E ako napravis da ti oba svetle stavi slike kako si pravio i ja bih hteo... Sretno sa tim heh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju