Tehnički kutak > Tuning skutera
setup aerox?help
Crazy Kuree:
taj ko hvali TP variomat i nije vidio drugi. ja kad sam stavio multivar nakon toga TP skuter se preporodio i puno lakše za uštelovat a isto tako nakon multivara MHR multivar ili polini evolution speed control (podjednaki su), znači najbolji je mhr multivar čak i na serijali jedino što onda moraš anlaser uklonit, sa morini polutkom pazi na mjeru remena
pajo:
--- Citat: domagoy 46 - 01 Svibanj, 2010, 13:06:02 ---kako da preradim airbox??nisam skužio?? sry mozda malo glupa pitanja postavljam al ne kužim se baš,učim pomalo :)
a necu uzimat i usis,zato što sam usis mijenjao ima skoro god. dana,pa njega valjda netrebam mijenjat još,samo sam htio prirubnicu promjenit,nezz koja da uzmem,a i puno mi je dat za usis i prir. 50+adapter 15 €
--- Kraj citata ---
evo možda če ti ovo pomoči
znači iz seriskog fitera zraka(airbox)ukloniš lulicu(cijevčica koja ide u slovo L)slika 2.(u linku)na toj cijevčici airbox vuče zrak koji prolazi kroz spužvu i de u karburator.
pošto ti stavljaš veči karburator,i setup ti je jači od seriskog potrebno je i dovod zraka priširiri.(uklanjanjem ser.lulice)
znači kad skineš lulicu ostat če rupa fi 25,5mm(tu negdije)iz fitera zraka češ maknuti serisku spužvu i staviti malossi red sponge(protočniju)
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,33027.0.html
a prirubnicu po meni možeš onda ostavit i serisku :icon_thumright:
domagoy 46:
naručio sam:
svjećice ngk BR9ES i W27ESR
malossi red sponge
federi kvačila set
žuti centralni
rms zvono
sekundar top,11%
karb dellorto phbg 19mm
a već imam na motoru
TP Trophy 70ccm
TP radilica
Yasuni R
i top usis
još neznam koji vario da uzmem,remen,kvačilo i roline????
:help:
vaše mišljenje?? :help:
:icon_scratch:
:help:
iPro:
br9es ti je dugi navoj, ti trebas br9hs
domagoy 46:
--- Citat: iPro - 04 Svibanj, 2010, 15:25:51 ---br9es ti je dugi navoj, ti trebas br9hs
--- Kraj citata ---
nisam pitao valja li mi svjećica,nego koji vario , remen,kvačilo i roline da uzmem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju