Tehnički kutak > Tuning skutera
ne želi upalit sa filterom
miha_nrg:
evo ovako...dns sam napokon nabavio karburator....delorto 19...manual čok....e sda me zanima...skuter radi lošije nego sa 17.5...gore je due plus i mhr...uopće mi ne želi upali kad stavim filter....nego moram ga skinut i stavit onako ruuku na karb tj zatvorit ga.....dali je moguće da je to do čoka...jer nema unutra sajle...a nisam uspio dns vidjeti dali ima onaj klipić i to....i još nešot..kad upali...ja mu dam gas a on boooooooo...zaguši se....a zrak sam samo za probu zatvorio do kraja....filter stavim kad skuter upali....dizna je 73.... :help: :help: :help:
3alfa3:
Ako pali kad pokrijes ulaz u karb, onda ti fali benge u smjesi. Stavi chok.
miha_nrg:
hvala....sutra ću probat sa njim...a znaš možda ovo šta se guši...imam osjećaj ko da vuče negdje falš zrak...a zatvorio sam onaj izlaz za ulje na karbu.... :sad1:
3alfa3:
--- Citat: miha_nrg - 29 Travanj, 2010, 21:41:22 ---hvala....sutra ću probat sa njim...a znaš možda ovo šta se guši...imam osjećaj ko da vuče negdje falš zrak...a zatvorio sam onaj izlaz za ulje na karbu.... :sad1:
--- Kraj citata ---
Kad ga zagrijes, da li je ler puno previsok i ne mozes ga smanjiti? Ako da, onda vuce zrak
miha_nrg:
mogu ja normalno smanjit ler.....to sve radi kako treba...ja ga ugrijem...stavim filter serijski...maknuo sam onu lulicu iz filtera....smanjim mu ler i dam gas i on se uguši i ugasi se...=/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju