Općenito > Maxiskuteri
Koji maxi skuter
ToNYGP1Racing:
--- Citat: stefek - 01 Lipanj, 2010, 21:26:23 ---ko da si rekel da nema neke razlike između golfa 1.9 sdi 64 ks i golfa 1.9tdi 90 ks..
al dobro,ni to nemreš znat kad nisi vozil ni jedan ni drugi golf ko ni od ovih skutera.
da si probal vozit i jedan i drugi videl bi da je velika razlika.
ak nexus 125 ima 14 i kusur konja onda je tih 10 konja više na nexusu 250 veće za cca 70%..
sad sam tek videl kolko godina imaš,tak da se ni ne čudim komentarima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vozio sam nexus 125, 250 i 500.. Od frendova dakako. ;D
Sam da ti kažem da godine nemaju nikakve veze.. Ja sam na motoru od kad znam za sebe.. Znači imam za sobom imam točno 11 godina iskustva i 10 motora ali i skutera, tako da znam raspoznat razlike i ono što valja. Ja se ne sramim svojih godina (17) već sam ponosan na sebe.. Večina u tim godinama su glupi, pa svi smatraju da smo svi glupi koji smo u tim godinama..
Gle jel ti vidiš o čemu se mi svađamo? O tome koliko je velika razlika :toothy12: :toothy12:
:sad3: To je moje mišljenje. Čovjek koji je odaro 250 ima pravo na svoj izbor. To je bio samo moj komentar.
merox:
Imao sam tog 125 nexusa i sad imam 250 razlika je u tome sto sad ovaj puno tise vergla,ima tisi rad motora,nekih 20km/h vecu krajnju brzinu,bolje meduubrzanje i manju potrosnju sigurno.
SlowRider:
ako na jedan skuter sjednu 2 osobe i odvale 1 osobu na 125ccm onda je to velika razlika..... "nema neke velike razlike" zvuci kao da je netko stavio samo variomat.
hrvojekovacic:
derbi gp1 250ccm :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: hrvojekovacic - 02 Lipanj, 2010, 10:13:22 ---derbi gp1 250ccm :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Za one koji su SAMO za SPORTSKU vožnju.
Derbi ima odličan ovjes, tvrđi s kojim imam problema u gradu, ali na otvorenoj cesti ti tvrdi amortizeri dobro dođu.
Drugi "problem" je to što skuter ima sportski položaj, pa nakon određenog vremena se tjelo umori. Odoban ali sportski položaj.
Kočnice koče fenomenalno zbgog prrednja dva diska, ali znaju pri nižim brzinama škripat..
Ostalo kod skutera je sve za pohvalu. Od potrošnje, izgleda, preformansa i puno drugih stvari. Evo samo da kažem da ide bolje od vxr-a s multivarom. ;D Dokazano 2 puta. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju