Tehnički kutak > Tuning skutera
Modularna glava?
Crazy Kuree:
ja se divim ovoj stage6 modularnoj glavi, extra je konstrukcija, u mene npr sad bude topliji cilindar nego hladnjak, i kad otvorim čep od posude tamo gotovo da ne ide voda.... konstrukciju neću oslabit nego ojačat :icon_biggrin: ak ne budem sjeko onda ću izbušit više rupa okolo i tu rupicu jednu za duplo proširit
tomof10:
i polinijeve su glave na hig end-u kao ova od stage6,probaj to izrezat i izbusit rupice moglo bi dobro fukcionirati a sta mislis na onu staeg 6 pumpu vode sto goni 20-30% vise vde od serijske jel se ona isplati ja sebi planiram sredinom ljeta vodeno hladenje ugradit ?
Crazy Kuree:
--- Citat: tomof10 - 29 Travanj, 2010, 01:00:44 ---i polinijeve su glave na hig end-u kao ova od stage6,probaj to izrezat i izbusit rupice moglo bi dobro fukcionirati a sta mislis na onu staeg 6 pumpu vode sto goni 20-30% vise vde od serijske jel se ona isplati ja sebi planiram sredinom ljeta vodeno hladenje ugradit ?
--- Kraj citata ---
ja je imam :icon_biggrin: vjerovatno se isplati, propeler je za 20-30% veći, tako da ubrza cirkulaciju
Crazy Kuree:
evo danas nakon malo duže vožnje, cilindar puno topliji od hladnjaka, znači kad neko bude stavljao modularnu glavu za due+ ili tpr, barem nek izbuši još rupica, jer ovako nema nikakvu cirkulaciju i et sad trebam opet skidat plastike i sve ::)
runner_sp180:
dobro sta je tu toliko cudno? normalno je da ce cilindar biti topliji jer se u njemu dogadaje eksplozije i oslobadaju visoke temperature a ne u hladnjaku. hladnjak se zagrije od vode iz cilindra i nikako ne moze biti topliji od cilindra.. i jos je taj kit gus, teze se hladi.. bezveze kemijat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju