Ostalo > Svijet računala i mobitela

conroe je stigao..

<< < (3/4) > >>

enigma:
slažem se...ali atijeva x1600,ili x1700 u kombinaciji s intelovim dual core 2500, ili 2300 i giga rama bi trebalo radit savršeno, ne?

moram si štedit pare.... :toothy9:

eladio:

--- Citat: enigma - 26 Kolovoz, 2006, 14:27:13 ---slažem se...ali atijeva x1600,ili x1700 u kombinaciji s intelovim dual core 2500, ili 2300 i giga rama bi trebalo radit savršeno, ne?

moram si štedit pare.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

ma da :)

samo nek proc bude 64 bita ako je jos moguce  :toothy9:

eladio:

--- Citat: 1VAN - 26 Kolovoz, 2006, 14:12:22 ---kolko ja znam megabajti nemaju veze s jačinom grafe....neke 128-mice jedu 256 bez problema...još ako imaju 256 bita i divlju frekvenciju 512 isto gine! :notworthy:

--- Kraj citata ---

pa nemaju.. ali nema veze posto ove nabrojane se milijunima iznad integrirane grafike, i zadovoljavaju i vise nego njegove zahtijeve   :headbang:

enigma:
da, čitao sam da je integrirana grafika sranje, al to definitivno ovisi o količini RAM-a jer je dijeljena...zar ne?

tako da ako je integrirana od 128 MB sa 1GB RAM-a bi trebalo dobro radit, ili?

eladio:

--- Citat: enigma - 26 Kolovoz, 2006, 14:49:36 ---da, čitao sam da je integrirana grafika sranje, al to definitivno ovisi o količini RAM-a jer je dijeljena...zar ne?

tako da ako je integrirana od 128 MB sa 1GB RAM-a bi trebalo dobro radit, ili?

--- Kraj citata ---

ne bas... iz vise razloga..
komunikacija relativno loseg chipa s tom sporijom ram memorijom je spora , i nista ne znaci za performanse..
tu je dokaz x300 koji je prava graficka integrirana na mnoge laptope i posto je slaba i nema svoju memoriju , jedva da ista vrti  :dontknow: (BAOTIAN  :icon_biggrin: )

cak i x600 je slabasan, tako da gledaj da bude makar x700!  :icon_thumright:

x1600 je vec SOLIDNA zvijercica  :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju