Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Speedfight2
igor.sb:
--- Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 13:47:16 ---možda to prodam nekome i kupim si nešto drugo možda jet force. šta je sad na tržištu do 50 ccm najbolje do nekih 20 000 kn.
--- Kraj citata ---
odlicno ides s peugeota na peugeota, a jesi ti izvukao neku pouku is ovog svega
najbolje na trzistu, bilo sta od piaggio gruopacije (sr, nrg, runner) to si trebao odma uzeti, i idu kao mutavi
aerox (minarelli) takoder odlican, ali taj stari dizajn vec 100god. mi ide na k....
ivanm:
daj dofuraj skuter u neki pošteni servis, a ne kod fušera..
u zagreb ga dofuraj..
novo je pa mora radit.. moj je star 6 godina pa radi sve 5, kakva prodaja.. :nono:
cole:
--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2007, 19:28:19 ---daj dofuraj skuter u neki pošteni servis, a ne kod fušera..
u zagreb ga dofuraj..
novo je pa mora radit.. moj je star 6 godina pa radi sve 5, kakva prodaja.. :nono:
--- Kraj citata ---
ma nije to fušer, ja sam ti iz okolice kutine i taj lik ima među najbojima servisima u okolici i naj opremljeniji je
igor.sb:
--- Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 20:24:12 ---
--- Citat: ivanm - 22 Kolovoz, 2007, 19:28:19 ---daj dofuraj skuter u neki pošteni servis, a ne kod fušera..
u zagreb ga dofuraj..
--- Kraj citata ---
ma nije to fušer, ja sam ti iz okolice kutine i taj lik ima među najbojima servisima u okolici i naj opremljeniji je
--- Kraj citata ---
vidi se
clutch:
uzmes si ovakvog kakvog ja imam i neces imat nikakvih problema :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju